i2D
Artikel Portaal

De webshop die je bijna kunt ruiken

Op het web parfum kopen doe je vanaf nu bij Parfum&Co de parfum webshop die je bijna kunt ruiken! Deze moderne, nieuwe Nederlandse parfum webshop heeft een enorme voorraad bekende, maar ook minder bekende dames-en heren geuren.

Je vindt er bekende merken als Hugo Boss, Diesel, D&G en alle andere bekende merken. Parfum is in de webshop verkrijgbaar in verschillende formaten en tegen scherpe prijzen. 

Vaste klanten worden beloond bij Parfum&Co via het eigen parfum spaarprogramma. Klanten krijgen spaarpunten bij iedere aankoop, maar ook voor het maken van een (gratis) account of het achterlaten van een review op een product / bestelling. Parfum&Co gelooft in een goede service naar haar klanten toe en een goede relatie met haar klanten. 

Je kan in de webshop van Parfum&Co veilig en snel betalen via Ideal of PayPal. Alle producten zijn bovendien 100% origineel in tegenstelling tot sommige parfum dumpshops.

Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd, in de meeste gevallen zelfs de volgende dag al. Naast dames -en heren parfum kun je bij Parfum&Co op korte termijn ook terecht voor verzorgingsproducten voor huid – en haar en binnenkort ook voor cosmetica artikelen. Parfum&Co lijkt in korte tijd de grote concurrent geworden te zijn van grote dure ketens als Douglas en Ici Paris. Geen zin meer om een drukke winkel in te gaan voor je favoriete geurtje? Bezoek dan nu snel Parfum&Co! Kijk ook zeker even bij de aanbiedingen (SALE!) en de giftsets. 

http://parfumenco.nl/
Tags:

Comments are closed.