i2D
Image default
Beauty en verzorging

Last van een lelijke huid? Kijk eens voor huidtherapie

Heb je acne of een huidaandoening? Je kan via een huidtherapie het probleem verhelpen. Wat gebeurd er precies bij een huidtherapie? Wanneer je naar een huidtherapeut doorverwezen krijgt dan gaan ze met je aan de slag en gaan ze kijken wat precies het probleem kan zijn. Een huidtherapeut adviseert, behandelt en begeleidt de klanten. Ze gaan kijken waar je huid dus niet tegen kan en hoe je het dus kan verhelpen. Veel mensen die doen aan huidtherapie en de mensen die dat hebben gedaan die zeggen ook dat het heeft geholpen. Je kan veel dingen vragen aan je huidtherapie. Veel mensen die zijn blij dat ze naar de huidtherapie zijn gegaan. De huidtherapeuten die kijken naar het kwaliteit van je huis en kijken wat je allemaal doet. Je kan via veel manieren acne/ puistjes krijgen, als je niet goed oplet dan krijg je het heel snel als je huid gevoelig is. Het kan ook zo zijn dat je acne of een huidaandoening hebt gekregen door je ouders, omdat het dan ook in je genen zit. Je hebt 10 soorten huidtherapies voor je huidaandoening. Het kan zo een acne behandeling zijn, camouflage behandeling, chemische peeling, coagulatie behandeling, cryopen behandeling, elektrisch ontharen, huidverbetering, littekenbehandeling, Meline  pigment en skinpen behandeling. Het zijn veel dingen waar je vast niks van hebt gehoord. Veel dingen zijn ook niet zo bekend maar ze zijn wel effectief. Een acne behandeling komt het meest voor.

Wat is welke huidtherapie

Wat is camouflage behandeling precies? Ze helpen je om je huid( acne, littekens en wijnvlekken te camoufleren.) De naam zegt het eigenlijk al dat het niet zo opvalt. Ze gaan kijken welke kleur het best bij je past en dan gaan ze je leren hoe je het best zelf kan doen. Het is eigenlijk hetzelfde als make-up. Je kan met make-up eigenlijk hetzelfde doen maar het is niet zo goed voor je om dat te doen. Met acnetherapie is het proces bij iedereen anders, elke huid is anders van elk persoon en zo wordt er gekeken hoe ze het best het probleem kunnen oplossen. 85% van het acne gaat weg met de huidtherapie. na de huidtherapie voel je al snel dat je huid veel zachter aanvoelt en minder kwetsbaar. De klanten van huidtherapeut eemland zeggen dat ze heel blij zijn met het resultaat en dat ze vaker zijn teruggekomen naar de kliniek.

Wat gebeurd er bij de behandeling?

Eerst gaan de therapeuten je huid reinigen, dan word je acne met een naald aangeprikt dit doen ze, zodat de acne van binnenuit je lichaam weg kan. Ze moeten eerst je huid reinigen, zodat je geen ontstekingen krijgt door de vieze huid. De naald moet ook schoon zijn maar daar hebben ze ook sowieso aan gedacht. Het is een hele kleine naald, zodat je geen wondjes kan zien op je gezicht en dat de acne dus weggaat. Je kan het wel weer gaan krijgen als het in je genen zit dat je acne hebt.