i2D
Image default
Beauty en verzorging

Behandelingsopties voor rimpels rond de ogen en het effect van een Liquid Facelift behandeling

Ben je op zoek naar behandelingen voor rimpels rond de ogen? Wil je weten wat het effect is van een Liquid Facelift behandeling? In dit artikel zullen we verschillende opties bespreken voor het verminderen van rimpels rond de ogen, waaronder het gebruik van injectables zoals Botox en hyaluronzuur fillers. Daarnaast zullen we ingaan op de voordelen van een Liquid Facelift behandeling, een veilige en effectieve methode om rimpels en verslapping van de huid te verminderen. Lees verder om meer te weten te komen over deze behandelingen en ontdek hoe je een jeugdige uitstraling kunt bereiken.

Wat zijn de behandelingsopties voor rimpels rond de ogen? 

Voor de behandeling van rimpels rond de ogen, zoals rimpels ogen, zijn er verschillende opties beschikbaar. Een veelgebruikte behandeling is het gebruik van injectables, zoals Botox en hyaluronzuur fillers. Botox wordt gebruikt om de spieren rond de ogen te ontspannen, waardoor de rimpels verminderen. Hyaluronzuur fillers worden gebruikt om volume toe te voegen aan de huid, waardoor de rimpels opgevuld worden. Daarnaast kunnen huidverzorgingsproducten, zoals die van ZO Skin Health, ook helpen om fijne lijntjes rond de ogen, zoals rimpels ogen, te verminderen.

Een Liquid Facelift behandeling is een niet-chirurgische ingreep waarbij fillers worden gebruikt om het gezicht op natuurlijke wijze te liften. Het is een veilige en effectieve manier om rimpels en verslapping van de huid te verminderen. Tijdens de behandeling worden kleine injecties met fillers op strategische plekken in het gezicht geplaatst. Het resultaat is direct zichtbaar en geeft het gezicht een jeugdige uitstraling. Een Liquid Facelift behandeling kan worden uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts, zoals Dr. Ludy Holst van de Van Lennep Kliniek in Den Haag. Het eerste consult is gratis en tijdens dit consult zal de arts uw gezicht bestuderen en een behandelplan opstellen dat bij u past.

Neuslippenplooi rimpel veilig behandelen

Een neuslippenplooi rimpel is de lijn die loopt vanaf de zijkant van de neus richting de mondhoeken. Deze neuslippenplooi rimpel kan dieper worden door erfelijke factoren, de conditie van de huid en ouderdom. Een diepe neuslippenplooi rimpel kan zorgen voor een vermoeide uitdrukking, zelfs op jonge leeftijd. Gelukkig kan deze neuslippenplooi rimpel veilig behandeld worden met fillers. De groef wordt vaak veroorzaakt door een verslapping van de wangen en volumeverlies. Door fillers op strategische plekken te injecteren, wordt het volume hersteld en zal de neuslippenplooi rimpel verdwijnen. De Van Lennep Kliniek maakt gebruik van veilige en tijdelijke fillers, zoals Radiesse, Sculptra en hyaluronzuur fillers zoals Juvederm en Restylane. De exacte prijs van de behandeling hangt af van de diepte van de neuslippenplooi rimpel en de huidstructuur. Het eerste consult is gratis, dus maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.vanlennepkliniek.nl/