i2D
Image default
Beauty en verzorging

Hoe werkt IPL in Veldhoven precies?

Heb jij een huidprobleem en wil je graag hier iets tegen laten doen? Dan is het belangrijk om je mogelijkheden eerst even in kaart te brengen. Een van deze behandelingen is IPL in Veldhoven. Dit wordt uitgevoerd door SkinLab Eindhoven. IPL ontharing is een lichtontharingsmethode. Door middel van lichtflitsen worden ongewenste haartjes verwijderd. Er ontstaat hierbij hitte en daardoor worden de haarzakjes inactief gemaakt en blijven de haartjes langer weg dan als je ze bijvoorbeeld epileert of met een scheermes scheert. Als jij dus last hebt van overbeharing, is IPL bij deze specialist in Veldhoven een zeer goed plan. Wilt u echter niet vaak terugkomen en na een paar keer officieel van uw beharing af zijn? Dan kunt u ook kiezen voor een laserbehandeling bij SkinLab Eindhoven.

Hoe weet je of IPL wat voor jou is?

IPL in Veldhoven kan niet bij iedereen worden uitgevoerd. Allereerst is de huidskleur en de haarkleur heel belangrijk. Op een donkere huidskleur kan het niet uitgevoerd worden en ook bij hele lichte haartjes is het niet mogelijk. Verder geldt: hoe groter het contrast tussen de huidskleur en de huidskleur, hoe beter het gaat. Meestal wordt er eerst een stukje huid gekozen om te testen of IPL ontharing wat voor jou is. Als het het gewenste resultaat geeft, dan is het goed en kan een dag later de rest van de haartjes weggehaald worden. In het begin gebeurt dit om de 1 a 2 weken, later mag er een langere tijd tussen zitten. Het is een makkelijke en pijnloze manier om haartjes voor lange tijd weg te krijgen. SkinLab Eindhoven heeft jarenlange ervaring in deze techniek en weet precies wat ze moeten doen om jou een effectieve behandeling te geven.

Stuur een mail of bel de specialist op

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden rondom IPL in Veldhoven bij de specialist SkinLab Eindhoven? Dan kom je eenvoudig met de specialisten in contact door even te bellen of een e-mail te sturen. De contactgegevens vind je op de website van deze expert.

https://skinlab-eindhoven.nl/