i2D
Image default
Electronica en Computers

Bewaar het overzicht door het gebruik van toegangscontrolesystemen

Maakt u al gebruik van toegangscontrolesystemen in uw organisatie of wordt er nog handmatig bijgehouden wie er binnenkomen in uw bedrijf? Het overschakelen naar automatische toegangscontrolesystemen komt de bedrijfsbeveiliging ten goede. Zo weet u bijvoorbeeld dat er alleen mensen in uw bedrijf zijn die daar ook horen te zijn. Ook binnen de toegangscontrolesystemen is er een ruime keuze in soorten. Zo werkt een toegangscontrolesysteem met pasjes, sleutels of codes. Het nadeel hiervan is dat deze vergeten kunnen worden, kwijt kunnen raken of in verkeerde handen kunnen vallen. Een systeem wat deze nadelen ondervangt is het werken met biometrie.

Met biometrie heeft u alleen een vingerafdruk nodig

Het gemakkelijke aan het werken met biometrie is dat uw medewerkers alleen hun vinger nodig hebben. Zij hoeven geen pasjes of codes te bewaren of te onthouden. Dat maakt biometrie minder fraudegevoelig dan een ander toegangscontrolesysteem, wat uw bedrijfsbeveiliging ten goede komt. En het gemak voor uw medewerkers speelt natuurlijk ook mee. Er zijn verschillende toepassingen voor biometrie en deze reiken veel verder dan alleen de toegangscontrolesystemen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor automatische tijd- of aanwezigheidsregistratie. Nog gemakkelijker maakt u het met projectregistratie. Uw medewerkers hoeven dan niet meer handmatig bij te houden hoeveel tijd zij besteden aan bepaalde werkzaamheden.

Ontdek wat EasySecure voor uw bedrijf kan betekenen

Alle bovengenoemde mogelijkheden met biometrie vindt u tussen de producten van EasySecure. Dit innovatieve bedrijf is de specialist op het gebied van biometrie. Doordat de gegevens van uw toegangscontrolesysteem kunnen worden opgeslagen in de cloud, werkt het gemakkelijk en snel. Bent u ook op zoek naar een gemakkelijke en veilige bedrijfsbeveiliging? Dan zullen de producten van EasySecure u zeker aanspreken. Op de website vindt u de verschillende producten en hun toepassingen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen om te bespreken welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf.