i2D
Image default
Bedrijven

Tassen bedrukken levert leuke cadeaus op

Tassen bedrukken is iets dat al vele jaren gebeurt. In vroegere tijden kreeg je bij nagenoeg iedere aankoop in de winkel een plastic tasje om je aankoop in mee te nemen. Op deze tasjes stond vaak de bedrijfsnaam of het logo van een onderneming.

Herbruikbare tassen bedrukken

Om de plastic afvalberg niet te groot te laten worden krijg je tegenwoordig alleen nog tegen betaling een plastic tasje mee en wordt er steeds meer gekozen voor papieren of stoffen tassen. Deze kunnen iedere keer als je boodschappen doet opnieuw gebruikt worden. Om deze tassen als promotiemateriaal te kunnen gebruiken gaat men over tot de tassen bedrukken.

Voordelige tas bedrukken als promotiemateriaal

Bij Relatiegeschenken.nl vind je een groot aanbod aan dergelijke (voordelige) tasjes. Als je er als bedrijf nodig hebt om je producten in te kunnen verpakken of uit te delen op een bepaald evenement zijn dergelijke tasjes prima geschikt. Een tas bedrukken is dan ook betaalbaar en het levert je bedrijf de nodige bekendheid op.

Luxere tassen laten bedrukken als relatiegeschenk

Wil je als ondernemer graag aan klantenbinding doen of je leveranciers duidelijk maken dat je graag zaken met ze doet? Dan kun je ook kiezen voor bedrukte tassen in een wat luxere versie. Hierbij kun je denken aan een koeltas, een sporttas, een laptoptas, een luxe boodschappentas enzovoort. Voor alle mogelijkheden kijk je het beste even op de website van het bedrijf.

Bepaal zelf wat erop komt te staan

Een tas bedrukken kan op veel manieren. Je kunt zelf bepalen wat je erop wilt laten zetten. Veelal wordt door bedrijven gekozen voor een logo, de bedrijfsnaam of een leuke slogan. Als je bedrijf gekenmerkt wordt door een bepaalde bedrijfskleur kun je ook een tas in die kleur uitkiezen. Zo wordt deze alleen maar herkenbaarder voor mensen.

Tas als aandenken aan een leuke gebeurtenis

Als je als particulier een feestje geeft en je gasten na afloop iets leuks wilt meegeven als aandenken kun je voor een tas bedrukken kiezen. Zo kun je er een naam of foto op laten zetten of er iets leuks indoen dat mensen bij ieder gebruik weer aan de gebeurtenis zal doen denken.

https://www.relatiegeschenken.nl