i2D
Image default
Dieren

Je huisdier op en top verzekerd

Heb je een hond of een kat en wil je dat jouw maatje een goede verzekering heeft? Het is zeker mogelijk om een verzekering af te sluiten waarbij je nooit meer voor verrassingen komt te staan zoals hoge rekeningen. Je kan je huisdier voor vele behandelingen verzekeren. Voor een groot deel van de behandingen is jouw hond of kat verzekerd door middel van een uitgebreide basisdekking. Daarnaast is het ook mogelijk om je hond of kat voor meer dingen te verzekeren. Zo hoef je je nooit zorgen te maken als je hond of kat zich buiten uitleeft. Uiteraard wil je te allen tijde dat je huisdier in veiligheid is, maar over kosten voor rekeningen hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken.  

Hoe zit een dierenverzekering voor je hond of kat in elkaar?

Een goede dierenverzekering is onmisbaar als je eigenaar bent van een hond of kat. In de uitgebreide basisdekking kun je zien voor welke basiszorg jouw huisdier verzekerd is. Je bent daarnaast vrij om te bepalen hoe hoog het bedrag wordt dat de verzekering voor jou vergoedt. Dit bedrag verschilt tussen de 50%, 70% of 80% van de factuur. Hoe lager de premie, hoe meer je zelf moet bijdragen en hoe hoger de premie, hoe minder je zelf hoeft bij te dragen. Daarnaast is het mogelijk zelf je eigen risico te bepalen, daarbij kun je kiezen uit 0 euro, 50 euro, 100 euro of 150 euro. Daarbij geldt dan hoe hoger je eigen risico is, hoe lager de maandpremie zal zijn.

 

Kies wat je wilt voor je hond of kat

Er zijn drie pakketten waar je uit kunt kiezen voor je hond of kat, namelijk het Basispakket, het Pluspakket en het Toppakket. Bij deze pakketten verschillen de vergoedingen van de verzekeraar en verschilt ook de maximale vergoeding per jaar. Het is dan ook belangrijk om je van tevoren hier goed in te verdiepen, zodat je weet waar je aan toe bent. Je kunt ook nog kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen.  

https://www.dierenverzekering.nl/