i2D
Artikel Portaal

Welke LG TV is dit jaar een van de grootste successen op de markt? Lees er hier alles over!

Voor 2019 en de nieuwste C9-serie, de nieuwste LG televisie bevat een volledige spec HDMI 2.1 verbinding – een industrie eerst – en iets wat veel grote scherm / 4K gamers hebben bedelen voor. Voor de rest van ons, vooral degenen die niet graag prutsen met afstandsbedieningen, bevat de nieuwe C9 AI (kunstmatige intelligentie) op alles, inclusief beeldverwerking. Voeg daarbij: perfect zwart, Active HDR met Dolby Vision, WISA draadloze luidsprekercompatibiliteit en onze experts waren het helemaal met elkaar eens: LG’s C9 is zonder twijfel het beste compromis tussen beeld en geld, of de “best-bang-for-your-buck”.

Waarom kiezen zo veel mensen voor een OLED LG televisie

OLED-tv’s zien er vanuit elke hoek geweldig uit, en deze van LG laat je ook inzoomen op scènes via de afstandsbediening. LG heeft ook de standaard op de C9 afgeslankt. Dit is erg gaaf. Als in: “stand-up-and-slow-clap cool.” Geef het op voor LG en de “LG Signature OLED TV R” – een prachtige TV die de Bat Cave, Interstellar starships en het New Yorkse Museum of Modern Art waardig is.

  • Als hij uitstaat, ziet de OLED TV R eruit als een bankje of bankje met een laag profiel… totaal onschuldig en esthetisch schoon: geen enkele hint van een TV. Zet hem aan en het midden opent zich om een dunne, 65 inch TV op te rollen (ja: te rollen) met alle mogelijke slimme functies – om nog maar te zwijgen van de beste OLED-beeldtechnologie in de industrie.

De behuizing van een LG televisie is ook goed vooruit gegaan

Achter de natuurlijke wollen grill, verbergt de geborstelde aluminium basisbehuizing ook een luidspreker met Dolby Atmos voor het plaatsen van bepaalde geluiden in de lucht door de hele kamer… voor een volledig meeslepende ervaring. De functieset is, zoals je zou verwachten, allesomvattend: LG’s eigen AI is state-of-the-art en hun a9 Gen 2 Intelligent Processor concurreert met Sony’s beste.

  • U kunt het scherm slechts gedeeltelijk verhogen voor verschillende modi, zoals de klokmodus, de kunstmodus, de fotomodus, de weermodus enzovoort. De OLED TV R werkt ook met Amazon’s Alexa en Google Assistant, en het OLED-paneel biedt drie weergavemodi (full, line view en zero view).

Waarom kiezen steeds meer mensen voor een LG televisie

Voor ontwerpers, interieurarchitecten en/of iedereen die niet wil dat een TV altijd centraal staat, is de nieuwe OLED R van LG een werkelijk adembenemende oplossing. LG zegt dat de R in “OLED TV R” staat voor Revolution. Wat ons betreft is dat geen hype.

https://internetvergelijken.org

Comments are closed.