i2D
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren bij Noot

We gaan in Januari 2017 weer ons personeelsfeest houden. We hebben besloten om met zijn 43en naar de vrienden van amstel live te gaan. We zijn van plan om de avond van 20 Januari het concert te gaan bezoeken. Het schijnt dat het altijd één groot feest is daar echt een gezellige boel dus. Hier treden meestal echt leuke artiesten op denk hierbij aan van Velzen, Direct, Waylon en nog vele anderen. Ik heb van vrienden van mij gehoord dat het echt een gezellig feest is, echt perfect voor een personeelsuitje dus. Omdat we niet willen dat een paar mensen moeten rijden en dus de bob zijn gaan we een touringcar huren. Ik ben aangesteld om dit deel van het personeelsuitje te regelen. We moeten dus een grote touringcar huren.

Noot.nl

Na al een tijdje verschillende websites te hebben bezocht kwam ik uiteindelijk uit bij noot.nl. Noot Personenvervoer verhuurd ook touringcars en hier hebben we al eerder zaken mee gedaan. Ik wou natuurlijk wel even vergelijken aangezien ik wel een bepaald budget had meegekregen. Ik maakte een afspraak en daar verliep alles erg soepel. Ik moest natuurlijk nog wel toestemming vragen aan de baas en hij keek ook nog een keer goed het huurcontract door. Hij ging ook akkoord en ik besloot een touringcar huren bij noot.

Vrienden van Amstel Live

Alles is geregeld en iedereen heeft echt heel veel zin om naar de vrienden van amstel live te gaan. We hebben het zo geregeld dat we bij het bedrijf worden opgehaald en na de show weer worden afgezet bij ons bedrijf. We hebben afgesproken om half 7 te vertrekken aangezien de show om half 9 begint. Om half 12 zouden we volgens programma weer naar buiten kunnen en dus staat de touringcar rond die tijd weer op ons te wachten.