i2D
Image default
Dienstverlening

Gezocht: opslagruimte in Veenendaal

Ik ben op zoek naar een opslagruimte in Veenendaal waar ik direct mijn spullen in kwijt kan. Ik kom namelijk net terug van een zakenreis uit Spanje en we gaan volgende week verhuizen. We moeten dus al de nodige spullen opslaan. We gaan verhuizen van Rhenen naar Veenendaal omdat we hier het huis van onze dromen hebben gevonden. Mijn vrouw en ik zijn al 10 jaar samen en we zijn altijd al aan het kijken tot wanneer dit huis te koop kwam. We woonde in Rhenen harstikke fijn maar toch is Veenendaal net wat makkelijker, ook zeker als onze 2 kleine zoontjes straks naar de middelbare school gaan. We hebben de sleutel al en zijn hard aan het klussen. Om niet alles in één keer te hoeven doen gaan we wat spullen in een opslagruimte in Veenendaal stoppen om zo niet vaak helemaal naar Rhenen te hoeven rijden.

Opslagman Veenendaal

Ik zocht snel naar een bedrijf waar je een opslagruimte kon huren en kwam al snel uit bij Opslagman. We besloten dit te doen want het was vlak bij ons nieuwe huis en je kon spullen ophalen en wegbrengen buiten onze werktijden om. Ook konden we direct een unit huren en onze spullen er in stallen. Het was ook fijn dat de plek 24/7 bewaakt wordt zodat de spullen veilig zijn. We hebben er een goed gevoel bij en zijn blij dat we zijn uitgekomen bij de opslagman.

Het nieuwe huis

We zijn nog hard aan het klussen in het nieuwe huis en we zien nu al dat het echt heel erg mooi gaat worden. We hebben er heel veel werk aan gehad maar dit wordt ons paradijsje voor misschien wel altijd. Hier gaan we echt gelukkig worden dat weet ik zeker. De jongens vinden het ook mooi en vooral de grote tuin waar ze lekker in kunnen voetballen.