i2D
Image default
Zakelijke dienstverlening

HRM advies nodig voor personeelsbeleid

Graag wil ik mijn medewerkers behouden. Het loopt namelijk hartstikke goed en we groeien uitstekend door. Maar dan hoor je vaak dat de beste medewerkers weg gaan. En dat wil ik voorkomen! Daarom wil ik door middel van hrm advies contact krijgen met een adviseur hierin, die mij kan helpen dit te voorkomen. Maar waar vind ik die? Ik heb daar namelijk nog helemaal geen ervaring mee. Daarom heb ik het er met een andere ondernemer over gehad. Hij zat met precies hetzelfde probleem en heeft HRM Werkt ingeschakeld.

HRM Werkt

Op de website hrmwerkt.com las ik allerlei dingen over wat hij voor mij kan betekenen. Waaronder antwoord geven op vragen zoals wat er moet gebeuren als twee medewerkers, die je eigenlijk geen van beiden uit de deur wilt doen, niet kunnen samenwerken. Of wanneer een heel goede medewerker aangeeft uitdaging te missen. Precies deze twee situaties spelen bij mij nu ook een rol! Daarom besloot ik dan ook om contact met hem op te nemen. Ik belde hem op en gaf aan dat ik wat betreft het behouden van personeel graag met hem in gesprek wil, om te horen wat hij voor mij kan betekenen.

Resultaat van HRM advies

Het HRM advies van HRM Werkt heeft erg veel resultaten opgeleverd! Namelijk dat mijn medewerkers zich weer ouderwets goed thuis voelen op de zaak. En dat kleine brandjes tussen elkaar weer geblust zijn. Daar wil ik HRM Werkt dan ook hartelijk voor bedanken. Zonder hem had ik misschien nu nog steeds met een minder personeelsbeleid gezeten dan hoe het nu is. Daarom kan ik iedereen die op zoek is naar een HRM-adviseur dan ook adviseren voor HRM Werkt te kiezen.

Of ken jij een andere goede adviseur op het gebied van hr? Reageer dan hieronder om elkaar te helpen en bij de beste adviseur terecht te komen.