i2D
Image default
Woning en Tuin

Houten vloer van Bax Houthandel

Ik heb een houten vloer van Bax Houthandel en ik heb er erg veel schik van. Ik ben blij dat ik daar mijn vloer voor een mooie prijs heb kunnen kopen. Het begon allemaal met een goede service in een van hun showrooms. Ik werd er erg vriendelijk ontvangen en samen met het personeel heb ik daar rustig kunnen kijken naar een nieuwe houten vloer voor in mijn huis. We zijn erg blij met de nieuwe vloer en we hopen dat deze nog erg lang mee zal gaan. Maar hoe ben ik nou bij dit bedrijf terecht gekomen? Dat lees je allemaal in deze blog.

Googelen op houten vloeren

Om het juiste bedrijf te vinden voor mijn huis ben ik gaan Googelen op houten vloeren. Ik hoopte dat ik vrijwel meteen een goed bedrijf kon vinden maar ik vond het nog erg lastig om er een uit te kiezen. Wij waren op zoek naar een bedrijf dat niet te duur was en het liefst een eigen fabriek zou hebben zodat er geen tussenpersonen bij zouden komen en de prijzen dus lekker laag konden blijven. Dat bedrijf hebben we uiteindelijk gevonden. Namelijk Bax Houthandel. Met veel showrooms en op verschillende plaatsen in Nederland een fabriek te hebben wisten wij zeker dat dit bedrijf geschikt zou zijn voor onze houten vloeren.

Bax Houthandel

Wij zijn dus zeer tevreden met de service van Bax Houthandel voor het leveren van onze houten vloeren tegen een spotprijs. Althans, met spotprijs bedoel ik natuurlijk dat de prijs lager ligt dan de gemiddelde prijs op de markt. Dit allemaal omdat zij een eigen fabriek hebben en er daarom geen tussenpersonen aanwezig zijn. Ook is het ideaal omdat het bedrijf ook nog eens kwalitatief zeer goede materialen aflevert! Heb jij nou ook interesse in houten vloeren? Dan raad ik jou zeker Bax Houthandel aan!