i2D
Image default
Zakelijke dienstverlening

Huisvestigingssystemen voor jouw pluimvee

Zorg optimaal voor gezonde dieren door huisvestigingssystemen voor pluimvee aan te schaffen. In deze tijd speelt de efficiënte en diervriendelijke huisvesting van pluimvee een cruciale rol. Het welzijn van jouw pluimvee en de productiviteit van de boerderij zijn nauw met elkaar verbonden. Het Duitse bedrijf Komptech heeft zich gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige huisvestigingssystemen voor pluimvee over de hele wereld.

Verschillende systemen voor vee

Het belang van goede huisvestigingssystemen voor pluimvee kan niet worden onderschat. Een gezonde leefomgeving voor jouw dieren is belangrijk om stress te verminderen, ziektes te minimaliseren en de voedselconversie te verbeteren. Dit bedrijf begrijpt deze essentiële aspecten en heeft zich toegewijd aan het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om de pluimveehouderij te verbeteren. Zo bieden ze ook een koelsysteem voor de veestal om de ruimte waarin de dieren staan te koelen tot maximaal 10 graden. Elk systeem is ontworpen met aandacht voor detail en met oog op het bevorderen van het welzijn van de dieren, maar ook op de het maximaliseren van de efficiëntie van boeren. Het ontwerp maakt het gemakkelijker om voeding, water en eieren te verzamelen waardoor de dagelijkse taken voor boeren worden vereenvoudigd.

Schaf een product naar keuze aan

Kortom, huisvestigingssystemen voor pluimvee spelen een essentiële rol voor een moderne veehouderij. Komptech biedt maatoplossingen, omdat elk veebedrijf anders is. Met een sterke focus op duurzaamheid en bioveiligheid, blijft dit bedrijf een betrouwbare partner voor pluimveehouders over de hele wereld om de efficiëntie van boeren te bevorderen en het welzijn van dieren te verbeteren. Ben je op zoek naar een systeem voor jouw dieren en wil je graag wat advies? De klantenservice staat graag voor je klaar bij het kiezen van het meest geschikte systeem. Heb je een systeem aangeschaft? Het team met experts staat ook voor je klaar om de huisvestigingssystemen voor pluimvee te onderhouden voor een optimale werking.