i2D
Image default
Zakelijke dienstverlening

Heerlijk en gemakkelijk lunchen op kantoor doe je zo

Het is een uitdaging om een evenwichtig dieet te houden als je lange uren werkt. Daarom delen we de beste gezonde lunches voor op het werk. Deze gemakkelijke en heerlijke recepten zijn allemaal geschikt om je energie op peil te houden, maar ook om ervoor te zorgen dat je vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Werkende volwassenen hebben het zwaar als het gaat om het vinden van snelle en gezonde lunchideeën die de caloriebank niet breken of te veel voorbereidingstijd kosten. Thuis je eigen lunch bereiden is de beste manier om zeker te zijn van een gezonde maaltijd. Als dit geen optie is, bekijk dan deze geweldige ideeën om een gezonde lunch van thuis mee te nemen naar het werk. Wil je gemakkelijk en gezond lunchen op kantoor? Ja graag! Lees dan snel verder om te weten hoe. 

Gezonde lunch ideeën voor op het werk

Als je op zoek bent naar snelle, gemakkelijke en gezonde lunchideeën voor op het werk, probeer dan deze recepten. Ze zijn allemaal geweldig om je energie op peil te houden en ervoor te zorgen dat je vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Je kunt deze recepten in het weekend maken, of aan het begin van de week, en dan heb je je lunch klaar voor de rest van de week. Bovendien zijn deze recepten gemakkelijk mee te nemen en op te eten op kantoor, zelfs als je geen keuken of veel tijd hebt.

Broodje tonijn

Een broodje tonijn is een snelle en gemakkelijke lunch die je overal kunt eten. Tonijn is een geweldige bron van eiwitten en omega-3 vetzuren, die in verband worden gebracht met een aantal gezondheidsvoordelen, waaronder een betere gezondheid van het hart. Probeer tonijn te krijgen die niet is verpakt in canola-olie, omdat dit minder gezondheidsvoordelen heeft dan tonijn verpakt in water. Je kunt jouw broodje ook voedzamer maken door er groenten of avocado aan toe te voegen. Als je dit meeneemt naar je werk, overweeg dan om twee boterhammen te maken en er één te bewaren voor een andere dag. Op die manier kun je er een onmiddellijk opeten en de andere in de koelkast bewaren voor de volgende dag. Vermijd het brood te roosteren, want dat kan de boterham uitdrogen. Je kunt ook bagels kopen en die gebruiken voor je broodje. Voor meer lekkere gerechten ga je naar De Buurtboer.

https://www.debuurtboer.nl/