i2D
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak gebruik van deskundige hulp bij werken met flexwerkers

FlexKnowledge uit Noordwijk, vlakbij Leiden, heeft ervaren consultants in dienst die u hulp bieden bij het werken met flexwerkers. Met name op het gebied van wet- en regelgeving voorzien zij u van gedegen adviezen. De consultants werkzaam bij het bedrijf hebben elk hun eigen expertise waardoor alle kennis over rechten en wetgevingen behorend bij bijvoorbeeld een uitzendbureau in huis is bij dit bedrijf. Werkt u op regelmatige basis met flexwerkers of detacheringsbureaus? Dan is het zeker verstandig om gebruik te maken van de adviezen van dit bedrijf gespecialiseerd in flexibele arbeid.

Vergemakkelijk het navigeren door wet- en regelgeving voor uzelf

Bij alle wet- en regelgeving die hoort bij het runnen van een uitzendbureau, detachering of een andere vorm van flexibele arbeid, rekent u de expertise van de consultants van FlexKnowledge. Denkt u bijvoorbeeld aan ondersteuning bij het inhuren of uitlenen van flexkrachten die niet in Nederland wonen en het opstellen van bijbehorende contracten. Kortom voor hulp in het werken met en voor flexwerkers, zit u bij deze specialisten helemaal goed. U hoeft u niet langer eindeloos te verdiepen in de complexe en veranderlijke wet- en regelgeving die er in Nederland geldt voor het werken in deze branche. Ook de regelgeving en rechten van een uitzendbureau behoren tot de expertise van deze professionals. Laat het adviseren hiervan daarom ook zeker aan deze professionals over.

Schroom niet en neem contact op met deze specialisten

Wacht niet langer en bekijk de contactgegevens van dit bedrijf op Flexknowledge.nl. Zij vertellen u alles over de rechten van een uitzendbureau en uitzendkrachten. Daarnaast bieden zij passende hulp en adviezen over het werken met flexwerkers. Met de ondersteuning van deze specialisten stelt u met een gerust hart nieuwe contracten op waarin u voldoet aan de rechten en plichten van een uitzendbureau. Benader het bedrijf vandaag nog en reken snel op de beste hulp.