i2D
Image default
Webdesign

Taxatieveilingen: Taxatie huis

Ik en mijn vrouw zoeken een taxateur voor taxatie huis. Dit omdat wij gaan verhuizen naar een vrijstaande woning in de Veluwe. Het is onze droom om daar een Bed and Breakfast te beginnen en die droom kan gaan lukken als we ons huis zien te verkopen, voor een lekker bedrag. Maar voordat ik de woning in de verkoop kan zetten bij een makelaar moet hij eerst getaxeerd worden door iemand die daar gediplomeerd in is. We zijn al gaan kijken naar woningen in de Veluwe maar hebben onze droom bestemming nog niet kunnen vinden. Maar voordat we verder gaan zoeken naar een huis gaan we eerst opzoek naar een taxateur die taxatie huis wilt gaan doen. We zoeken iemand die dit niet doet voor een bepaald percentage van de verkoop van ons huis maar juist voor een vast, van te voren afgesproken, bedrag.

Taxatie huis zoeken

Ik ben op internet gaan zoeken op: taxatie huis. En kwam verschillende makelaars in de omgeving tegen. Maar na wat verdere  zoekwerk (omdat ik alles véél te duur vond) kwam ik terecht op de website van taxatieveilingen. Zij hebben een systeem ontworpen waarbij je kan stemmen op een taxateur. Wanneer je deze bieding wint, win je de taxatie huis voor het geboden bedrag. Dit is een systeem dat in Nederland niet vaker tegen komt en is dus heel uniek. Ik heb besloten om daar te gaan zoeken naar een taxateur. Taxatie huis heb ik de bieding gewonnen en binnen nu en een paar weken wordt mijn huis getaxeerd en kunnen ik en mijn vrouw opzoek naar onze droom woning op de Veluwe. Om daar onze droom te verwezenlijken en gaan we ons eigen Bed&Breakfast beginnen!

Zoek jij ook een Taxateur om je huis te laten taxeren? Maar wil je, net als ik, niet zo’n hoog aantal % gaan betalen? Kijk dan eens op taxatieveilingen.nl, misschien is dit ook wel iets voor jou!