i2D
Image default
Dienstverlening

Proefschrift drukken

Het proefschrift drukken liet ik over aan Printservice Ede. Zij zijn daar heel ervaren en gespecialiseerd in. Ik vond hen toen ik ging Googelen op ‘Proefschrift drukken’ en de website proefschriftenprinten.nl tegenkwam. Die bleek namelijk van hen te zijn! En aangezien ik zelf uit Ede kom, maar totaal niet aan hen had gedacht overigens, leek mij dit de perfecte oplossing. En dit bleek inderdaad ook zo te zijn! Daar leg ik in dit artikel graag meer over uit.

Proefschrift drukken bij Printservice Ede

Ik nam contact op voor het proefschrift drukken met Printservice Ede, via hun website proefschriftenprinten.nl. En zij reageerden direct enthousiast! Vervolgens hebben zij iets over hun werkwijze uitgelegd. Bijvoorbeeld over dat zij grafische vormgevers daar hebben zitten die voor mij gratis een prachtige omslag kunnen ontwerpen. Hier was ik dan ook direct in geïnteresseerd! Ik zag namelijk voorbeelden van een aantal mensen die op dezelfde universiteit zaten en hier ook hun proefschrift lieten drukken. En daar viel het mij inderdaad op dat zij prachtige omslagen hadden! En zo goed zelfs, dat het wel maatwerk leek. Maar dat bleek dan ook inderdaad het geval te zijn! Daarnaast kunnen ze, wanneer je daar interesse in hebt, de binnenkant ook nog verder vormgeven op een aantal pagina’s. Maar ik liet hen in ieder geval eerst de omslag van mijn proefschrift doen, om te kijken wat daarvan het resultaat was.

Het eindresultaat

En het eindresultaat bleek fantastisch te zijn! Uiteindelijk heb ik er ook voor gekozen om een aantal pagina’s aan de binnenkant door hen te laten vormgeven. Zo zag het er nog mooier uit! En degene aan wie ik mijn proefschriften heb uitgedeeld vonden het ook hartstikke goed gelukt!

Al met al kan ik Printservice Ede dan ook van harte aanbevelen voor het proefschrift drukken. Een echte specialist op dat gebied.

Gerelateerde artikelen

Sectionaal poort? Alles over sectionaal poorten op Poorten-sectionaal.be

Een gids om u te helpen de goedkoopste afvalcontainer te huren

Gezellig op pad met single groepsreizen