i2D
Image default
Dienstverlening

Cadeau afscheid collega

Laatst kwam ik de advertentie ‘Klik hier voor cadeau afscheid collega’ tegen. En daar was ik direct in geïnteresseerd! Vorige week was ik namelijk op zoek naar zo’n afscheidscadeau omdat er helaas een collega van mij gaat vertrekken naar een ander bedrijf toe. Voor haar een hele leuke nieuwe uitdaging. Maar zonde dat zij dan bij ons weg gaat. Ook omdat zij hier al 10 jaar lang heeft gewerkt! En dat geldt ook voor een flink aantal andere collega’s van mij. Daarom hebben we gezamenlijk besloten om een heel origineel cadeau te gaan geven. Maar wij wisten nog helemaal niet wat… Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. En dat deed ik dus vorige week al. Eerst kwam ik allerlei algemene dingen tegen zoals een gedicht etc. Maar dat is hartstikke standaard natuurlijk. Tot dat ik Jilster tegenkwam. Echter moest ik toen weg en kon ik niet meer verder zoeken. En door deze advertentie werd ik er weer aan herinnerd.

Afscheid collega

Bij Jilster hebben ze voor afscheid collega echt een heel leuk en origineel cadeau. Daar kun je namelijk je eigen magazine ontwerpen! En dat natuurlijk zo persoonlijk mogelijk maken door middel van teksten en foto’s. Uit voorgaand gemaakte exemplaren bleek dat dat ook perfect in te zetten is voor een afscheidscadeau voor een collega. Ik heb dit dan ook terug gekoppeld naar mijn collega’s toe. En ook zij reageerden direct enthousiast!

We zijn dan ook begonnen met het opzetten van het tijdschrift. En het werd direct al hartstikke leuk! Wij hebben namelijk allemaal ons eigen verhaal neergezet van iets onvergetelijks wat wij met onze binnenkort oud-collega mee hebben gemaakt.

Al snel hebben wij het tijdschrift laten drukken. Meerdere exemplaren. Niet alleen voor onze collega. Maar ook voor onszelf allemaal. En iedereen vond het prachtig geworden! Ook onze collega.

Voor een afscheidscadeau kunnen wij Jilster dus ook van harte aanbevelen!