i2D
Artikel Portaal

Website bouwer gezocht!

Oproep: Website bouwer gezocht. Ik zoek een website bouwer die voor mij een niet website wilt maken. Ik ben een beginnend ondernemer in de loopbaanbegeleiding. Hiervoor wil ik ook een mooie website hebben, die tevens goed vindbaar is. En, als het kan, snel live staat!

Reacties op website bouwer gezocht

Bovenstaande oproep ‘Website bouwer gezocht’ heb ik geplaatst op LinkedIn. Op die manier hoopte ik veel reacties te krijgen omdat wanneer iemand het liked, dit weer naar zijn netwerk gaat etc. etc. Er waren veel reacties, maar eentje stak er bovenuit. En dit was SiteToGo.nl! Een medewerker van hun reageerde op mijn LinkedIn-status en vroeg of dat hij mij mocht bellen zodat hij meer over SiteToGo kon vertellen.

Bellen

Zo gezegd, zo gedaan. Ik had de volgende dag telefonisch contact met hem en hij gaf aan dat ze voor €450,- een website kunnen maken. Dit is overigens de standaardprijs. Bij concurrenten zag ik dat de prijzen veel hoger lagen. Of vele addertjes onder het gras! Daarnaast maken ze bij SiteToGo ook responsive websites. De website zal zich dan dus aanpassen aan de schermgrootte waarop het geopend wordt. De laatste tijd dus veel op mobiel en tablet. Hiervoor wil ik dus ook helemaal bij zijn en met de trends meegaan.

Ook gaf hij aan dat de intake telefonisch plaats zal vinden. Dan wordt er besproken welke kleuren er in de website moeten komen, welke afbeeldingen en wanneer de website af dient te zijn.

De website

Uiteindelijk heb ik voor SiteToGo gekozen en heb ik een prachtige website ontvangen. Ook is die hier in de buurt in Google goed vindbaar! Ik heb een rust uitstralende  website gekregen met allerlei mooie afbeeldingen erin die loopbaanbegeleiding uitstralen! Hier hoop ik dus veel potentiële klanten mee binnen te slepen!


Dus website bouwer gezocht? www.SiteToGo.nl!

http://www.sitetogo.nl/

Comments are closed.