i2D
Image default
Webdesign

Een goed webdesign is onbetaalbaar?

Een goed webdesign is onbetaalbaar?

Een webdesign moet volgens de visie van Webactueel altijd actueel zijn! Daarom werken wij niet met standaard templates, maar bouwen we een nieuwe website vanaf het nulpunt geheel op. Dat betekent ook dat de prijs per project kan variëren. Dit is afhankelijk van de functionaliteiten die u wenst te ontvangen bij het bouwen van een nieuwe website. Alleen een kwalitatief goede actuele website komt ongeveer uit op € 1500,-. Wilt u geen website laten maken maar een webshop? Dan kunt u rekenen op een prijs van ongeveer € 2500,-

Een webdesign kan toch veel goedkoper?

Wellicht heeft u al wat informatie ingewonnen en schrikt u nu van de prijzen die u hierboven leest. Een webdesign kan inderdaad goedkoper, echter zal de kwaliteit daardoor een stuk lager liggen en zal uw website niet voldoen aan alle eisen en wensen die u heeft. Voor een goedkoop webdesign wordt vaak een standaard template gebruikt, een template dat vele andere ondernemers ook gebruiken en dus niet uniek is. Daarnaast zijn niet alle functionaliteiten in te bouwen en blijft uw website dus vrij snel achter in de tijd. Het investeren in een kwalitatief goed webdesign is het geld dubbel en dwars waard. U kan jarenlang vooruit met uw nieuwe website en ontwikkelingen zullen steeds toegevoegd kunnen worden.

Meer dan een webdesign alleen

Als u besluit een nieuwe website te laten maken door Webactueel ontvangt u meer dan webdesign alleen. Een goed webdesign is een belangrijke factor om succes te hebben maar er zijn meer factoren van belang. De vindbaarheid van een website bijvoorbeeld is het volgende waar u op dient te letten. Dit kunt u bewerkstelligen door zoekmachine optimalisatie toe te passen. Ook hier ondersteunen wij u graag mee zodat uw nieuwe website ook direct goed scoort en u meteen de winst ervan neemt. Webactueel biedt u als klant een gratis zoekwoordonderzoek aan ter waarde van 450 euro om u hierbij tegemoet te komen.

De beste service bij een onbetaalbaar webdesign

Wellicht begrijpt u na deze uitleg al beter waarom wij een hogere prijs vragen voor het laten maken van een nieuwe website. U krijgt een uniek webdesign en ontvangt grote korting op de SEO diensten. Daarnaast kunt u er bij Webactueel vanuit gaan dat u de beste service ontvangt die u kunt wensen. Wij koppelen iedere klant aan een vaste contactpersoon zodat het contact in een korte duidelijke lijn verloopt. Daarnaast bieden wij altijd een kosteloze nazorg periode aan. Dit is de periode nadat uw nieuwe website is opgeleverd. Komt het in deze periode voor dat uw website om welke rede dan ook nog niet naar wens reageert, dan veranderen wij kosteloos het webdesign. Uiteraard houden wij in deze tijd uw nieuwe website ook zelf in de gaten zodat we eventuele foutjes kunnen opsporen en oplossen. Voor een onbetaalbaar Webdesign Den Haag dient u dus bij Webactueel te zijn, wij maken het betaalbaar en uniek!

https://webactueel.nl/