i2D
Image default
Bedrijven

Prefab lichtstraat

Als ervoor kiest om een prefab lichtstraat te laten bouwen ben je een stuk goedkoper uit en het kan ook nog eens sneller gebouwd worden. Steeds meer huiseigenaren kiezen hiervoor omdat een prefab lichtstraat veel goedkoper is.

Wat is prefab?

Prefab houdt in dat het al in de fabriek of werkplaats is gemaakt inde context van bouw. Een prefab lichtstraat is dan ook al voor een grote deel in de fabriek of werkplaats gemaakt en hoeft nog alleen maar in elkaar te worden gezet. Dit bespaart natuurlijk veel tijd op de locatie doordat de lichtstraat al gebouwd is en nog alleen maar in elkaar gezet hoeft te worden. Op locatie zijn er minder mensen nodig wat ook weer geld bespaart.

Waarom prefab?

De eerdergenoemde voordelen spelen een rol en voor de bedrijven dat het bouwen is vooral tijd belangrijk. Voorheen zouden ze weken besteden aan het bouwen van een lichtstraat wat nu in dagen kan. Ze hebben ook minder personeel bij ieder project nodig. Dit betekent dat ze in plaats van 1 lichtstraat te bouwen in een paar weken, tientalen kunnen bouwen in dezelfde tijd. Ze kunnen hun personeel verspreiden over meerdere projecten en die projecten worden ook weer sneller afgerond. Zo kunnen de bedrijven natuurlijk veel meer winst behalen.