i2D
Image default
Telefonie

iPhone Hoesjes

Het kopen van mooie iPhone hoesjes lijkt in eerste instantie niet bepaald de moeilijkste opgave, althans dat dacht ik. Tot ik erachter kwam hoeveel verschillende soorten hoesjes er wel niet worden aangeboden, dat is echt bizar. Het is niet langer zo dat er maar één type hoesje is, want toen was de keuze snel gemaakt.

Veranderende markt voor iPhone hoesjes

Ik kan me nog wel herinneren dat er amper iPhone hoesjes verkrijgbaar waren, dat was nog in de tijd dat iedereen een iPhone 3G had. Die werd geïntroduceerd op 11 juli 2008, inmiddels zijn we al meer dan 7 jaar verder en ook al 3 nieuwe versies van de iPhone rijker. In 7 jaar tijd is de markt enorm veranderd en zijn de smartphones enorm geïnnoveerd. De markt voor de covers van smartphones is daarin op de achtergrond meegegroeid. Inmiddels zijn er honderden webshops die zich enkel richten op de verkoop van hoesjes en ook in alle elektronicawinkels zijn er wel hoesjes te vinden.

Kopen bij webshops

Ik koop zelf ook al jarenlang iPhone hoesjes, dus ik heb de groei van de markt ook van dichtbij meegemaakt. Al sinds de komst van de iPhone 3G koop ik elke keer trouw de nieuwste versie van de iPhone en zeker met de prijzen tegenwoordig is het onverantwoord om er geen hoesje bij te kopen. Ik ben al jarenlang vaste klant bij de zelfde webshop: iphonehoesjes.nl. Het aanbod is daar erg breed, de prijzen zijn naar behoren en daarnaast is de levering ook altijd goed en snel.

Tevreden

Ik zou dan ook iedereen aanraden om daar zijn hoesjes te bestellen. Er zijn natuurlijk nog veel meer webshops met dezelfde eigenschappen, maar als ik ergens zit waar het goed is ga ik er ook niet zomaar weg. Vandaar dat ik dus al jarenlang mijn inkopen doe bij dezelfde webshop. Tot nu toe is de kwaliteit van de hoesjes ook altijd goed gebleken, dus voor mij totaal geen reden om ergens anders naar toe te gaan.