i2D
Image default
Telefonie

Hoe kun je de goedkoopste telefoon vinden?

Hier geven we een overzicht van de beste mid-range en budget smartphones die, in termen van knal voor je geld, de absoluut beste mobiele ervaringen leveren.

Dit zijn mobiele telefoons die nog steeds kwaliteit schermen, snelle interne hardware en goede camerasystemen verpakken. Ja, ze kunnen een of twee geavanceerde functies missen, zoals draadloos draadloos opladen, maar ze doen absoluut geen afbreuk aan de kernfunctionaliteit en hebben daarom bij het beoordelen goed gescoord.

Als zodanig, ongeacht of u op zoek bent naar de beste goedkope telefoons met Android, de beste goedkope iPhone, of de beste goedkope telefoons met gebundelde abonnementen, dan is deze gids voor de beste goedkope smartphones een geweldige plek om uw onderzoek te starten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een los toestel, maar ook voor een mobiel abonnement. 

En als we het over onderzoek hebben, hebben we ook een aantal zeer handig koopadviezen toegevoegd om u te helpen de best goedkope smartphone voor u te vinden in 2019. Deze tips variëren van hoe u beslist welke telefoon geschikt voor u is, tot en met up-to-date prijs en contactinformatie.

Maar hoe vind je de goedkoopste telefoon voor jou

Flagship smartphones zijn geweldig: ze zijn razendsnelle, goed ontworpen, en worden geleverd met een hoop extra functies. Maar ze hebben een prijs, en die kost veel geld. De meeste smartphones met vlaggenschip kosten nu ten noorden van £ 1.000 om te kopen en, terwijl de waarde die u eruit kunt halen de kosten kan rechtvaardigen, is er geen weg te denken uit het feit dat het grote uitgaven zijn, en vooral wanneer contractkosten dan bovenop toegevoegd worden.

Het ding is echter, als je goed onderzoek doet en precies weet wat je prijs en behoefte hebt van een telefoon, dan kun je winkelen in de middentarief- of budgettelefoonmarkt en 70-90 procent van dezelfde ervaring krijgen als jij zou krijgen als je een high-end telefoon had, maar voor letterlijk een fractie van de kosten.

De meeste telefoonmakers zijn hier ook mee bezig, met iedereen van Xiaomi tot Samung, en Google tot Sony nu met het aanbieden van een aantal echt ongelooflijke handsets tegen bijzonder lage prijzen. Veel van deze handsets worden geleverd met functies die nog maar enkele jaren geleden puur het domein van vlaggenschepen waren, en in sommige gevallen zien we nu dat geheel nieuwe technologie daadwerkelijk debuut is in deze goedkopere apparaten. Kijk maar eens naar de Samsung Galaxy A80 en zijn unieke pop-up en roterende camerasysteem als bewijs.

Als zodanig is de eerste stap om te beslissen welke goedkope smartphone voor u geschikt is, uit te werken wat u het meest waardeert van een handset. Als het bijvoorbeeld het vermogen is om onderweg games te spelen, dan zal dat je helpen naar een apparaat zoals de Honor Play te gaan dat is gespecialiseerd in het draaien van games met hoge framesnelheden en met opvallende visuals.

Probeer te zoeken naar een goede processor

Evenzo, als u absoluut een vloeiende, soepele werking van de kern moet hebben, met snelle laden van apps en UI-navigatie, dan weet u dat u moet zoeken naar een apparaat dat wordt geleverd met een krachtige processor en een gladde OS-skin, zoals de OnePlus 6 .

Misschien prijs je eigenlijk liever foto’s dan iets anders, en heb je een telefoon nodig die ondanks goedkoper dan een vlaggenschipapparaat nog steeds een krachtig en veelzijdig allround camerasysteem levert. Als dat zo is, zal een telefoon zoals de Samsung A9 met zijn gestapelde viervoudige camerasysteem meer in uw straat zitten.

Het maken van een lijst met primaire en secundaire functies die u wilt hebben, werkt naar onze mening goed bij het in balans houden van behoefte en budget, en probeert waar mogelijk een apparaat op te halen dat ten minste één functie van uw primaire lijst en twee of meer levert van uw secundaire lijst. Natuurlijk bieden veel smartphones in onze beste goedkope telefoongids talloze uitstekende functies tegen zeer concurrerende prijzen, dus we denken dat u niet al te veel moeite zult hebben om uw behoeften in balans te houden met uw budget.

https://gsm-stuntprijzen.nl