i2D
Image default
Telefonie

Met je Telfort-vragen kun je terecht bij de Klantenservicetelefoon

De Telfort helpdesk is bereikbaar voor alles wat je maar wilt weten. Of het nu gaat om mobiel bellen, digitaal tv kijken of relaxed internetten. Ben je nog geen klant bij Telfort? Als je je vandaag aanmeldt, kun je voortaan profiteren van:

-het razendsnelle en betrouwbare KPN-netwerk;

-65 televisiezenders;

-een aantrekkelijke korting die een halfjaar geldt.

Binnenkort zal de naam Telfort verdwijnen, maar de service blijft gewoon bestaan! Telfort en KPN gaan de krachten bundelen en ze zullen in de toekomst alleen nog de naam KPN hanteren. Voor bestaande en nieuwe klanten van Telfort betekent dit in feite nog meer voordelen. Zo kun je voortaan voor tips en aanbiedingen terecht in alle KPN-winkels. Als je besluit een nieuw KPN-abonnement af te sluiten, is het mogelijk MB’s te gaan delen. Stel je partner en/of kinderen zitten ook bij KPN en jullie hebben gekozen voor KPN Compleet. Als jij deze maand niet al je MB’s opmaakt, kunnen de anderen die gebruiken. Deze voordeelactie regel je in drie simpele stappen online:

1. Log in.

2. Kies voor ‘MB’s delen’, bepaal het aantal MB’s en geef het nummer op van degene die jouw MB’s mag gebruiken.

3. Bevestig het aantal MB’s dat je wilt versturen.

Bel voor hulp de Telfort helpdesk

Een ander voordeel van meerdere mobiele abonnementen onder één dak is dat jullie onbeperkt en kosteloos naar elkaar kunnen bellen. De Telfort helpdesk kan je hier alles over vertellen. Heb je last van haperend internet, raadpleeg dan de speciale Telfort storingspagina. Zijn er actuele storingen in jouw buurt, dan staan die vermeld. Ook als Telfort-medewerkers bezig zijn met reguliere onderhoudswerkzaamheden in de omgeving waar jij woont, wordt dit online meegedeeld. Vind je het prettig voortaan automatisch een sms te krijgen als er gewerkt wordt aan het Telfort netwerk? Geef je nummer op en het is geregeld! Vanzelfsprekend kun je je net zo gemakkelijk weer afmelden voor deze service. Tot slot geven we je het telefoonnummer van de klantenservice van Telfort: 0900 9596. De medewerkers zijn doordeweeks bereikbaar tussen 09.00 en 21.00 uur. Zaterdags kun je bellen van 10.00 tot 17.00 uur.

https://www.klantenservicetelefoon.nl