i2D
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stage lopen bij incassobureau Veenendaal

Voor mijn studie moet ik stage gaan lopen bij een incassobureau. Waar ik dit ga doen mag ik zelf bepalen, dus heb ik gekozen voor een incassobureau in Veenendaal. Dit omdat dit mijn aandacht trekt en het mij erg interessant lijkt. Ik zit op het mbo en doe daar de opleiding ‘Medewerker advocatuur’. In dit blogje leg ik graag uit waar ik stage ga lopen.

Opleiding medewerker advocatuur

Zoals ik al zei; ik zit dus op het mbo en doe daar de opleiding ‘Medewerker advocatuur’. Dit doe ik in Utrecht en het bevalt mij heel erg goed! Nu moeten wij van februari tot de zomervakantie drie dagen per week stage gaan lopen. Ik had al in de inleiding gezegd dat het mij interessant lijkt om dat bij een incassobureau in Veenendaal te gaan doen. Echter heb ik geen idee of dat er zulke bedrijven hier in de buurt (Veenendaal) zitten. Daarom ben ik gaan Googelen. En al gauw vond ik www.incassoadvocaten.nl. Dit is een website van het van origine hetende bedrijf ‘Van Loon Advocaten’. Ook werken zij no cure no pay. Dit lijkt mij erg interessant omdat zij hiermee dus goede kwaliteit garanderen aan hun klanten. Anders zouden ze niet op no cure no pay basis werken?! Toch?

Stagegesprek incassobureau Veenendaal

Ik belde naar het incassobureau in Veenendaal en vertelde bovenstaande in vogelvlucht. Degene die ik aan de lijn had reageerde direct heel erg enthousiast en nodig mij uit voor een stagegesprek. En twee dagen later mocht ik komen! Ik werd hartelijk ontvangen en het gesprek ging heel erg goed. Ik heb veel over mijzelf verteld maar ook veel aangehoord over het bedrijf zelf.

Die middag kreeg ik al een reactie per e-mail dat ik ben aangenomen voor een stage bij Van Loon Incasso Advocaten! Hartstikke leuk! Ik heb er dan ook erg veel zin in.