i2D
Image default
Vervoer en transport

Ga de verzakkingen tegen

De olieboringen in Groningen brengt grote gevolgen met zich mee. Helaas zijn die gevolgen niet alleen positief. Het pompen van aardgas uit de grond spekt niet alleen onze staatskas en zorgt ervoor dat onze land economische vooruitgang boekt, maar zorgt er ook voor dat onze bodem verzakt. Door het leeghalen van de aardgasbellen raakt onze grond instabiel en begint die te verzakken. Hoewel onze overheid belooft hem om minder uit te bodem te halen, is er proces gaande die niet zomaar te stoppen is. Niet alleen huizen verzakken, maar ook wegen. En niet alleen in Den Haag maar denk ook zeker aan Rotterdam en Den Haag.

Oplossing

Ons bedrijf, die gespecialiseerd is in puin, begrijpt als geen ander hoe vervelend verzakkingen kunnen zijn. Dagelijks komen wij het bij onze klanten tegen. Asfalt wegen waarin scheuren zijn ontstaan, door verzakkingen. Hoe vervelend verzakkingen ook zijn, gelukkig is er een oplossing voor. Menggranulaat. Ja, menggranulaat. Vaak moeten wij deze term even uitleggen. Menggranulaat is misschien beter bij u bekend als gebroken puin. Menggranulaat wordt gebruikt onder asfaltwegen en kan zeker helpen om verzakking te verminderen en vaak zelfs tegen te gaan. Menggranulaat bestaat uit betonpuin dat vrijgekomen is bij het slopen van huizen, kantoren of andere gebouwen met betonconstructies. Menggranulaat is dus eigenlijk afval, dat bij versterking van asfaltwegen een twee functie krijgt.

Het klinkt misschien een beetje gek. Puin dat u onder uw asfaltweg legt, maar eigenlijk is het mooie hergebruik methode. Misschien klinkt het een beetje gevaarlijk om beton in de grond te stoppen. Dat kan het ook zeker zijn. Bij ons bedrijf hoeft u zich over kwaliteit geen zorgen te maken. Al ons menggranulaat is gecertificeerd. Dat houdt in dat ons gebroken puin oftewel menggranulaat verantwoord is om onder uw asfaltweg te leggen. Het menggranulaat bevat geen giftige stoffen, die uw bodem kunnen aantasten.

Ons bedrijf, die gerund wordt door twee broers, is gespecialiseerd in het leggen van verhardingen met menggranulaat onder asfaltwegen. Onze medewerkers maken dag in dag uit verzakkingen mee. Vrijwel altijd is menggranulaat de oplossing. Zij zijn zeer ervaren in het leggen van asfaltwegen met als onderlaag menggranulaat.

Geschikt

Het leggen van een asfaltweg met als onderlaag menggranulaat is bijna altijd in elke situatie toepasbaar. Of de verzakking nou ernstig is of u de verzakking ziet aankomen en graag voor wilt zijn, wij gaan graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Menggranulaat wordt ook weleens als onverharde weg gebruikt, dit is dus ook zeker een mogelijkheid. Onverharde wegen bestaande uit menggranulaat wordt vooral gebruikt bij particulieren.

https://www.verhuisbedrijfdrechtsteden.nl/