i2D
Image default
Auto

Makkelijk en voordelig van a naar b

Taxi Rotterdam en omstreken biedt jou de beste en goedkoopste oplossing om naar jouw eindbestemming te komen in en rondom de gemeente Rotterdam. Kies voor een van onze taxidiensten en je bent er zeker van dat je een uitstekende service krijgt. Neem contact op met een van de aangeboden diensten en de rit kan vrijwel direct beginnen. 

Van korte tot lange ritten; ga voor kwaliteit

De taxidiensten die door Taxi Rotterdam en omstreken worden aangeboden hebben een standaard starttarief. Daardoor kunnen zij jou een taxi aanbieden voor zowel korte als lange ritten. Kwaliteit is belangrijk voor hun en daarom staan jouw wensen voor op. Ze willen je zo goed mogelijk van dienst zijn en zullen jou dus altijd helpen met je bagage. Mocht er iets niet naar wens zijn, kun je dit aangeven en zullen zij er alles dat binnen de veiligheidsgrenzen ligt aan doen om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kunnen de radiozender en de temperatuur aangepast worden, maar nemen we niet meer mensen mee dan dat er zitplaatsen zijn en zal het volume van de radio niet vol uit gaan.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Onze taxidiensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ze streven ernaar om jou binnen vijf minuten op te halen op de door jou opgegeven locatie. Ook is het mogelijk om onze taxi’s aan te houden in de straat, mits deze uiteraard niet bezet zijn. Zo ben je er zeker van dat er altijd een taxi voor jou klaar staat wanneer je deze nodig hebt en dat jij veilig en voordelig op je eindbestemming komt. En heb je geen contant geld bij je? Geen probleem. Je kunt in al onze taxi’s pinnen en in sommige contactloos of met je mobiele telefoon betalen. Neem dus gelijk contact op om een taxi te boeken.

http://www.goedkopetaxirotterdam.nl

Gerelateerde artikelen

Rijschool Rotterdam

Elektrische bedrijfsauto leasen

Met een lease auto op reis? Check hier de voordelen van de Volkswagen Transporter