i2D
Artikel Portaal

Een taxi naar Schiphol bestellen

Schiphol Taxi bestellen

Een taxi naar Schiphol bestellen gaat tegenwoordig makkelijk en simpel. Via de website vraagt u een rit aan en kun u zelf invullen wanneer en waar de Schiphol taxi je moet ophalen. Voor het gemak is het ook mogelijk om direct een retourrit te bestellen. Dat scheelt u tijd en geregel en zo weet je dat je op je terugvlucht verzekerd bent van een ritje naar huis.

 

Bij het bestellen van de taxi kun je meteen zien wat het in rekening gebrachte tarief zal zijn. Op de website vind je een overzicht van alle plaatsten in Nederland en het bijbehorende tarief dat Schiphol taxi ervoor rekent.

 

De Schiphol taxi komt dag en nacht bij je aan de deur. Dus je kunt de taxi bestellen op het moment dat het jouw het beste uitkomt. Houdt er wel rekening mee dat je ruim van te voren op Schiphol moet zijn vanwege de inchecktijd. Je kunt hier rekening mee houden en de Schiphol taxi laten komen op het tijdstip dat jij wilt.

 

Bij een retourrit is het wel nodig dat je ook je vluchtinformatie verstrekt. Ze weten ze bij Schiphol taxi of je vlucht vertraagd is of niet en weten ze wanneer ze voor je klaar moeten staan.

Betalen doe je achteraf. Je betaalt contact of met je creditcard. Wil je vooruitbetalen? Dat kan ook. Je kunt dan het verschuldigde bedrag via de bank overmaken. Bij een retourritje betaal je overigens alleen het deel wat je aflegt. Het retourritje betaal je dus pas als je ook weer terug bent gebracht met de Schiphol taxi. Zo weet je dus dat je alleen betaalt voor datgene wat je gebruikt hebt.

Comments are closed.