i2D
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vraag nu een medewerkerstevredenheidsonderzoek aan

Wil je weten of je personeel tevreden is over je bedrijf? Vraag dan nu een medewerkerstevredenheidsonderzoek aan bij Solkie. In het werknemerstevredenheidsonderzoek komen interactieve vragen voor en korte filmpjes. Het is leuk voor je personeel om het in te vullen. Het is geen standaard eindeloos lange vragenlijst die ze in hoeven vullen. Een werknemerstevredenheidsonderzoek wordt één keer per maand uitgevoerd in plaats van een keer per jaar. Hierdoor kan je een aantal korte vragen aan je medewerkers stellen.

Het aanvragen van een werknemerstevredenheidsonderzoek

Bij Solkie kan je een medewerkerstevredenheidsonderzoek aanvragen. Het werknemerstevredenheidsonderzoek bestaat uit een aantal korte vragen die je één keer per maand bij je personeel voorlegt. Hiermee voorkom je een eindeloos lange vragenlijst aan het eind van het jaar. Een werknemerstevredenheidsonderzoek bestaat uit verschillende korte en interactieve vragen die je medewerkers invullen. Je ontvangt gelijk het resultaat van al de vragen en kan gelijk beginnen met het doorvoeren van veranderingen. Met een medewerkerstevredenheidsonderzoek kom je erachter of je medewerkers tevreden en blij naar hun werk toe gaan. Een tevreden medewerker werkt harder en wil meer voor het bedrijf doen en is dus beter voor het bedrijf. Kom erachter of je medewerkers tevreden zijn met een werknemerstevredenheidsonderzoek. Door de korte vragen van de vragenlijst heb je ook snel je resultaat. Hierdoor kan je gelijk beginnen met aanpassingen maken binnen het bedrijf. Je personeel ziet dan ook gelijk dat het invullen van de vragenlijst zin heeft gehad. Een werknemerstevredenheidsonderzoek werkt echt. Bekijk nu de vragenlijst en vraag een medewerkerstevredenheidsonderzoek aan bij Solkie.

Vraag je personeel om feedback

Het is verstandig om elke maand een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit te voeren. Door dit elke maand te doen voorkom je de eindeloos lange vragenlijst aan het eind van het jaar. Plus je kan snel veranderingen doorvoeren waardoor je personeel ziet dat het zin heeft om een werknemerstevredenheidsonderzoek in te vullen.