i2D
Image default
Auto

Voordelig in een Renault Trafic rijden

Een Renault Trafic leasen kan een betere optie zijn dan het aanschaffen van dit voertuig. Dit model Ford is natuurlijk ideaal voor bedrijven. Er is meer dan voldoende ruimte achterin voor het vervoeren van grotere gereedschappen, van bouwmaterialen of bijvoorbeeld van projectgoederen. Niet voor niets wordt de Renault Trafic veel gezien als bedrijfswagen. Echter, dit model voertuig heeft een hoge aanschafprijs. Daarbij heb je uiteraard te maken met afschrijving en moet je een nauwkeurige administratie bijhouden. Door een Renault Trafic te leasen heb je hier geen last van. 

Een Renault Trafic leasen voor korte of lange tijd

U kunt een Renault Trafic leasen voor een korte periode. Dit wordt ook wel short lease genoemd. Deze leasevorm zorgt voor een wat hoger maandbedrag dan bij leasevormen voor de langere termijn, maar het is natuurlijk wel de ideale optie wanneer je bijvoorbeeld voor een enkel project even een geschikt voertuig nodig heeft. Het is dan zonde om voor slechts enkele maanden gebruik een leasecontract van bijvoorbeeld twee jaar af te sluiten. Wil je het voertuig wel voor de lange termijn gaan gebruiken? Dan kan je kiezen voor de meest aantrekkelijke leasevorm voor ondernemingen; operational lease.

Operational lease van de Renault Trafic

Verreweg de meeste bedrijven kiezen voor operational lease. Deze leasevorm levert dan ook veel voordelen op voor ondernemingen. Als je een Renault Trafic wilt leasen voor zakelijk gebruik, dan ligt operational lease het meest voor de hand. Je draagt niet veel risico’s, je hoeft niet veel tijd te besteden aan de administratie met betrekking tot het voertuig, je hebt geen last van afschrijvingskosten en de Renault Trafic staat ook niet op naam van het bedrijf, waardoor deze geen plaats op de balans heeft. Uiteraard zitten de meest uiteenlopende kosten voor het voertuig in de maandprijs inbegrepen, zoals ook belasting en verzekering.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen