i2D
Image default
Auto

Een Berlingo leasen? Lees hier alles over deze leaseauto van Citroen

Wil jij de ideale bedrijfswagen leasen? Dan is het een goede optie om een Citroen Berlingo  te leasen. Deze bedrijfswagen heeft een zee aan ruimte, is extra breed, heeft een mooie en sterke uitstraling en is daarnaast ook nog eens van alle gemakken voorzien. Dit Franse voertuig staat voor kwaliteit en is dan ook op elke situatie berekend. De Citroen Berlingo leasen is voor veel ondernemers een goede optie. Je wilt immers altijd kunnen vertrouwen op het voertuig. Dan zit je met de Citroen Berlingo  zeker goed. 

Een Citroen Berlingo leasen of kopen?

Twijfel je nog of je een bedrijfswagen wilt leasen of kopen? Weeg dan alle voordelen en nadelen tegen elkaar af. Als je een Citroen Berlingo  koopt, dan is deze uiteraard echt van jou. Je kan ermee doen wat je wilt en je kunt ermee omgaan zoals je wilt. Echter, je moet het voertuig ook wel op de balans zetten, je betaalt zelf alle kosten op het gebied van reparatie, onderhoud, verzekeringen en belasting, je moet rekening houden met de afschrijving en je moet uiteraard een aankoopbedrag uitgeven. Een Citroen Berlingo  leasen is wat dat betreft weer veel eenvoudiger. Je betaalt een vaste prijs per maand en hierin zijn verreweg de meeste kosten in opgenomen. Er zijn natuurlijk verschillende vormen van leasen, ook als je voorkeur uitgaat naar de Citroen Berlingo . Voor ondernemingen is operational lease in de meeste gevallen de beste optie. 

Wat betaal je per maand?

Als je een Citroen Berlingo  gaat leasen, dan betaal je een vaste prijs per maand. Je betaalt niets voor reparaties en onderhoud. Ook belasting en verzekering zijn in het bedrag opgenomen. Je hebt wel een eigen risico bij schade die niet verhaald kan worden. In de regel is het zo dat het maandbedrag voor het leasen van een Citroen Berlingo  lager wordt naar mate de leasetermijn langer wordt.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen