i2D
Image default
Auto

Lease auto Renault

Een merk dat we als lease auto zeker moeten noemen is Renault. Dit Franse merk maakt al ruim een eeuw prachtige wagens. Stond Renault vroeger bekend als zeer luxe, tegenwoordig kan ook de zakenman hier prima in rijden. Bij Autoleasecentrale laten we zien dat een Renault lease auto’s heeft tegen een aantrekkelijk leasetarief Wie als zakelijke rijder een Renault personenauto wil leasen kan kiezen uit 16 verschillende types van dit wereldberoemde merk bij Autoleasecentrale. 

Lease auto Renault

De Scénic leaset u vanaf 401 euro en is een model dat onder zakenmensen zeer populair is. Of u kiest als lease auto voor de Clio: een wagen uit de economyklasse, en uitstekend geschikt als lease auto in het stadsverkeer. De Renault Mégane willen we ook nog wel even noemen. Dit model behoeft eigenlijk geen introductie. U merkt het al, kiest u voor een Renault dan moet u vervolgens nog eens stevig gaan nadenken welk type het best bij u past.  

Mégane of Espace

Om even duidelijk te maken dat u als leaserijder niet alleen op het uiterlijk en de prijs moet letten pakken we twee verschillende modellen van Renault: de Mégane en de Espace. Wat is namelijk het geval? De bijtelling is voor een ondernemer een item dat niet vergeten mag worden. Kiest u voor de Mégane dan zit u wat dat betreft aan de goede kant van de streep. Met een bijtelling van 14 procent is dit type interessant om nog in 2015 aan te schaffen. Kiest u echter voor de Espace dan moet u rekening houden met een bijtelling van 25 procent. Overigens veranderen de percentages per 1 januari 2016. Daardoor kan het voor u veel uitmaken of u nog in 2015 gaat leasen of dat u wacht tot het volgende jaar. Grofweg kan wel gesteld worden dat het u fiscaal voordeel oplevert om nog voor oud en nieuw een leasecontract af te sluiten.

http://www.leaseautocentrale.nl