i2D
Image default
Auto

Goedkoop auto leasen Limburg

Limburg staat bekend als een zeer bedrijvige provincie, en je vindt hier dan ook veel ondernemers. Waarschijnlijk bent u er zelf één. Als u een bedrijf runt is een wagenpark dat goed functioneert een vereiste. U moet mobiel zijn om klanten en andere relaties te kunnen bezoeken en datzelfde geldt voor uw medewerkers. Een auto leasen is dan in veel gevallen de juiste oplossing. Een auto leasen is meestal niet zo ingewikkeld, maar goedkoop auto leasen: dat wordt vaak al iets lastiger. Wat dat betreft bent u bij Autoleasecentrale aan het juiste adres, want wij staan bekend om onze scherpe prijzen. Uiteraard in combinatie met een goede service en kwalitatief hoogwaardige auto’s. Goedkoop auto leasen vergt de juiste aanpak, en die nemen we graag met u door.

Fiscale onderwerpen

Misschien is wat informatie over de Belastingdienst nu niet direct datgene waar u op zit te wachten. Toch is dat belangrijk, want hoe raar het ook klinkt: in Limburg gelden voor de wegenbelasting weer andere regels dan in een andere provincie. De overheid heeft namelijk bepaald dat provincies een deel van de wegenbelasting mogen hebben, en dat ze de hoogte hiervan (binnen wettelijke kaders) zelf mogen vaststellen. Goedkoop auto leasen is dus alleen mogelijk wanneer u dit gegeven meeneemt in uw overwegingen.

Opcenten Limburg

Het gedeelte van de wegenbelasting die de provincie Limburg mag heffen wordt de opcenten genoemd. Hiervan worden onder meer wegen en viaducten onderhouden. Goedkoop auto leasen is in Limburg gelukkig nog relatief goed mogelijk omdat de opcenten in vergelijking met veel andere provincies niet zo hoog zijn. Limburg bevindt zich in het middensegment, en daardoor is goedkoop auto leasen voor u wat eenvoudiger dan bijvoorbeeld voor inwoners van Zuid-Holland. Om exact te weten te komen wat u kunt verwachten stellen wij graag een offerte voor u op

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl