i2D
Image default
Sport

Krachtopbouw bij Body Balance in de sportschool nabij Delft

Body Balance, zoals de naam al zegt breng jij jouw lichaam en geest in balans. Deze les wordt samen met meer dan 149 groepslessen wekelijks gegeven bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, dé sportschool in de omgeving van Delft. Body Balance is net als yoga een workout voor iedereen van elke leeftijdsgroep en het maakt niet uit hoe fit je bent. De instructeur weet altijd de beste les te verzorgen voor zowel beginners als gevorderden en dat is slechts één van de vele voordelen van deze fitness nabij Delft. Elke week kun jij meedoen aan deze intensief waarbij je één wordt met jouw lichaam en geest.

Rust en kalmte in jouw lichaam

Bij Body Balance gaat het net zoals bij het ontspannende yoga om het loslaten van de stress in jouw lichaam, het verbeteren van jouw kracht, flexibiliteit en leren te relaxen. In de huidige maatschappij zijn er ontzettend veel mensen gestrest en dat levert vaak tot slechtere werkprestaties, een ongezond lichaam en zelfs een burn-out. Bij Sportcenter Allround in Den Hoorn doen ze er alles aan om jouw mentale en fysieke gezondheid goed te houden. Kom dus ook naar deze fitness in Delft en doe mee met een van de leukste lessen! Je combineert bewegingen uit yoga, tai chi, pilates en dat allemaal op heerlijke muziek! Ondertussen let je op je ademhaling en wordt jouw lichaam sterker. Het is eenvoudig om je in te schrijven voor deze wekelijkse lessen bij de sportschool nabij Delft.

Kom wekelijks naar de trainingen

Zie jij het helemaal zitten om naar deze fitness in Den Hoorn, nabij Delft te komen om aan jouw lichaam en geest te werken? Dan kun gratis eenmalig meedoen met de proefles en vervolgens je elke week inschrijven! Sportcenter Allround kan niet wachten om jou te verwelkomen en je te helpen met een beter gevoel! Heb je vragen over hun aanbod? Dan kun je contact opnemen met deze sportschool nabij Delft.