i2D
Image default
Woningen

Wat doet een slotenmaker?

Een slotenmaker is een vakman die je kan inschakelen bij alles wat te maken heeft met sloten, deuren, sleutels en beveiliging. Het takenpakket van slotenspecialist is heel divers. Zo kan hij helpen bij veranderen van slot op slot, maar ook bij het openmaken van een slot of omgekeerd – vergrendelingsmechanisme vernieuwen of juist opsporen dat er wordt ingebroken. Een slotenmaker kan ook voor nieuwe sloten zorgen en dat deuren van een beter slot voorzien. Of bijvoorbeeld vergrendelingsmechanisme vernieuwen of juist opsporen dat er wordt ingebroken. Daarnaast kan een slotenmaker iedere sleutel maken. Ook als die niet meer bestaat. Slotenmakers zijn dus onmisbaar in de hedendaagse maatschappij! ben je op zoek naar een slotenmaker? Slotenmaker Exacto helpt je graag!

Zijn slotenmakers betrouwbaar?

Ja, slotenmakers zijn betrouwbaar. Ze zijn gediplomeerd en hebben ervaring met allerlei soorten sloten. Daarnaast staan ze paraat bij alle problemen die te maken hebben met sloten en beveiliging. Je kunt altijd op ze rekenen! Let wel goed op, want er zijn ook oplichters.

Wat zijn de tarieven van slotenmakers?

De tarieven van slotenmakers verschillen per slotenspecialist. Soms hanteren ze een vaste prijs, maar meestal wordt er naar de situatie gekeken. Er wordt dan een offerte uitgebracht met daarin alle kosten. De tarieven zijn meestal redelijk, maar houd wel rekening met bijkomende kosten zoals voorrijkosten of arbeidsloon.

Het is belangrijk dat je goed oplet dat er vooraf een prijs wordt afgesproken. Zo weet je zeker dat je achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Kan ik een slotenmaker inschakelen voor auto’s?

Ja, je kunt een slotenmaker bellen. Echter moeten ze wel een professionele autoslotenmaker in het team hebben, maar die kun je alleen inschakelen bij problemen met je autoslot. Bij andere problemen met sloten op je auto, zoals bijvoorbeeld het vervangen van slot of sleutel, kun je wel een slotenspecialist inschakelen. Die weet precies wat hij moet doen!