i2D
Image default
Particuliere dienstverlening

Koop in Eindhoven verschillende soorten pvc-vloeren

Als u gaat verhuizen of verbouwen, is het van belang om na te denken over een nieuwe vloer. Wilt u pvc-vloeren als een visgraat vloer aanschaffen bij een bedrijf in Eindhoven? Bij het Eindhovense bedrijf Vinylwood heeft u de keuze uit meerdere soorten pvc-vloeren. Een vorm van een pvc-vloer is een pvc-tegelvloer. Deze tegelvloeren worden de laatste jaren steeds populairder. De tegels zien er namelijk uit alsof ze gemaakt zijn van natuursteen, maar ze hebben de voordelen van pvc. Zo zijn deze pvc-tegelvloeren klimaatongevoelig en dus geschikt voor vloerverwarming én onderhoudsvriendelijk, door een hoge waterbestendigheid. Bovendien kunt u deze tegels in iedere ruimte van uw huis laten leggen. Ook heb bij dit bedrijf uit Eindhoven een uitgebreid aanbod aan pvc-vloeren.

Pvc-planken voor uw vloer

U kunt bij Vinylwood ook kiezen voor vinylplanken. Met deze planken uit Eindhoven heeft u de keuze uit diverse designs op uw pvc-vloeren, zoals een visgraat vloer. Terwijl de tegels van pvc het uiterlijk van natuursteen hebben, hebben pvc-planken een realistische houtlook. U kiest uit verschillende kleuren én uit verschillende breedtes. U kunt ervoor kiezen om de planken in de breedte te leggen, maar ook is het plaatsen in de lengte mogelijk. De keuze is aan u. Het handige aan pvc-vloeren in de vorm van planken, is dat u deze vloeren eenvoudig legt. U kunt het leggen van uw vloer ook uitbesteden aan de vakkundige medewerkers van dit bedrijf. Zij nemen u het gehele legproces van de vloer uit handen; van het egaliseren tot de afwerking. 

Bestel uw vloer in de showroom

Wilt u weten welke opties u heeft als u een visgraat vloer van pvc gaat uitkiezen in de showroom van dit bedrijf uit Eindhoven? In deze showroom in Eindhoven ziet u alle pvc-vloeren die dit bedrijf in het assortiment heeft. Vraag om meer informatie via de contactgegevens op hun website of kom langs om uw vloer te bestellen.