i2D
Image default
Aanbiedingen

Probeer eens ander soort hondenvoer

Probeer eens ander soort hondenvoer

Net als wij mensen zijn ook honden gevoelig voor bepaald soort voer. Ze hebben niet alleen een voorkeur wat ze wel en niet lekker vinden, maar kunnen ook verkeerd op hun voer reageren. Dit zorgt ervoor dat uw hond zijn eetlust verliest, of last krijgt van maag- en darmproblemen. Dit uit zich bijvoorbeeld in diarree. Heeft u hond hier last van of bent u op zoek naar hoogwaardig voer voor uw trouwe viervoeter? Dan moet u zeker eens naar hondenvoer met insecteneiwitten kijken. Hier leest u er meer over.

 

Insecteneiwitten in het hondenvoer

De Zooexperte biedt hondenvoer op basis van insecteneiwitten aan. Dit heeft als voordeel dat veel magen een hoge tolerantie voor deze eiwitten hebben, waardoor de meesten honden dit voedsel goed kunnen verdragen. Het is niet alleen goed verteerbaar, maar geeft ook een kleine kans op allergische reacties. Vooral honden die op ander voer gevoelig reageren, doen het met dit hondenvoer erg goed. Hun maag geeft minder problemen en ze zitten een stuk beter in hun vel, doordat ze zich beter voelen. 

Daarnaast is het hondenvoer met insecteneiwitten ook nog eens duurzaam en heeft het een positief effect op ons milieu. Dit komt doordat de meeste grondstoffen van regionale leveranciers komen. Bovendien zijn insecten een stuk beter voor ons milieu dan varkens of koeien. Dus wanneer u in uw eigen eetpatroon veel waarde hecht aan biologisch of vegetarisch voedsel, kunt u dit ook voor uw hond realiseren. En het is nog eens gezond ook!

 

Hoge kwaliteit

Veel mensen zien hun hond als trouw lid van de familie. Dit betekent niet alleen dat de hond gezellig in de woonkamer mag liggen, regelmatig wordt verwend en veel aandacht krijgt, maar ook dat hij een goede voeding krijgt. Dit moet niet alleen lekker zijn, maar ook maagproblemen voorkomen. Daarom is het insectenvoer zo perfect. Dit is uit onder andere larven en zwarte soldaat vliegen opgebouwd. Vooral de aminozuren in dit voer doen uw hond erg goed! 

 

https://nl.zooexperte.com/