i2D
Image default
Woning en Tuin

Het gemak van een Parasolhoes

Parasolhoes

Wellicht dat een parasol heeft of er een wilt gaan kopen. Het is erg verstandig om er dan ook rekening mee te houden wat u met uw parasol gaat doen als u deze niet gebruikt, wellicht dat u de parasol op zolder opbergt maar heeft u al bedacht dat het veel handiger is om een parasolhoes te gebruiken? Deze zorgt ervoor dat u heel eenvoudig uw parasol optimaal heeft beschermd tegen weersinvloeden en deze met parasolhoes gewoon buiten kunt laten staan. Dit scheelt u erg veel heen en weer geloop met u parasol. Alle parasolhoezen zijn voorzien van een handig stokje waarmee u de hoes eenvoudig ove de parasol kunt bevestigen met de ritssluiting is deze eenvoudig af te sluiten en kunt u de parasol met een gerust hart buiten laten staan. Ook het verwijderen van de parsolhoes voor dat u uw pararsol in gebruikt neemt is erg eenvoudig.

Welke parasolhoes heb ik nodig?

Er zijn twee verschillende soorten parasols namelijk een stokparasol ,dit is een parasol waar de stok in het midden van de parasol is bevestigd, maar er zijn ook zweefparasols, dit is een parasol met de mast aan de zijkant. Het is erg belangrijk om te weten welke parasol u heeft om de juiste parasolhoes te kunnen bestellen. Bij een parasolhoes voor een stok en zweefparasol kunt u kiezen tussen twee soorten hoezen, namelijk, een ‘normale’ hoes, deze parasolhoes is gemaakt van een polyester en bestaat uit 1 laag. De parasolhoes ademt niet tot nauwelijks, dit is geen probleem als de parasol gewoon droog is. Er is ook een ander soort beschermhoes dit is een drie laags parasolhoes. Deze zorgt ervoor dat er altijd ventilatie in de hoes aanwezig is en zo de kans op schimmelvorming nihil is en is geschikt voor bijna iedere parasol.

Welk parasolhoes merk moet ik kiezen?

Er zijn verschillende merken parasolhoezen. De meest voorkomende merken zijn Eurotrail en Aerocover. Een Aerocover parasolhoes is vervaardigd van een speciaal polyester, namelijk Rip stop polyester. Dit is een materiaal met een speciale bewerking wat ervoor zorgt dat deze hoes soepel blijft en de kans op schuren aanzienlijk minder wordt. Beschermhoes merk Eurotrail is het merk wat enkel laags parasolhoezen maakt maar heeft ook 3-laags parasolhoezen. Beide parsolhoes merken zijn van de juiste kwaliteit en zullen uw parasol beschermen tegen weersinvloeden.  

Bekijk hier de Parasolhoes Van der Garde Tuinmeubelen mocht je nog vragen hebben over een parasol beschermhoes dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0488 44 12 20 of per mail via info@vdgarde.nl

https://www.vdgarde.nl/parasols/parasol-beschermhoezen