i2D
Image default
Financieel

Handelen met de Ethereum koers, is het de toekomst?

Wisselende koers van Ethereum
Als je koers van ethereum volgt ben je het waarschijnlijk met me eens dat de koers van Ethereum enorm kan schommelen, dit noemen we een volatiele koers. Wanneer je hier onderzoek naar doet kun je hier een goed zakcent mee verdienen. Toch is het aangeraden om alleen euro’s te storten die je daadwerkelijk kunt missen. Het gebeurt helaas nog steeds, veel mensen trekken hun complete spaarrekening leeg en storten deze om Ethereum te kopen in de hoop dat de Ethereum koers hard omhoog gaat. Dat is niet verstandig!

Uit paniek Ethereum verkopen
Wanneer deze mensen zien dat de ethereum een kleine daling heeft, besluiten ze uit paniek dan toch maar alles te verkopen en alles weer terug te storten. Een week later zien ze dat de koers van Ethereum weer een stijging aan het maken is en besluiten ze alles weer te storten om alles weer op een hoge koers te kopen. Dit noemen we “dumb trading“, dit is wat vaak gebeurt bij beginners. Het is daarom verstandig om goed onderzoek te doen en zelf te beslissen op welke koers prijs je wilt gaan inkopen en je weer wilt verkopen.

Grote brokers spelen mee
Op de financiele markt (dus ook in de wereld van Ethereum) zijn er grote spelers, die met grote kapitalen werken. Zij beschikken over een onwijs groot geldbedrag en kunnen voor enorme wijzigingen zorgen in de Ethereum koers. Vaak werken deze grote spelers in groepen en beslissen ze samen op welke koers prijs ze Ethereum gaan verkopen, dit noemen we een “dump“. Met deze dump zorgen ze ervoor dat de koers enorm daalt. Wat ze dan doen? Is met alle winsten die ze hebben weer inkopen! Dit noemen we een “pump“.

Investeren op korte termijn
Wil je snel geld verdienen? Dan kun je vandaag nog beginnen en via de website van koersethereum.nl de koers bekijken en een broker kiezen, geld storten en ETH’s (ethereum) gaan kopen, deze kun je direct weer verkopen als je dat wilt. Omdat Ethereum een volatiele koers heeft kun je hier geld mee verdienen. Toch raden we je aan om voor het lange termijn te gaan, Ethereum heeft namelijk oneindige mogelijkheden en dat hebben grote bedrijven als JP Morgan, Microsoft ook opgemerkt, momenteel doen zij experimenten en maken zij gebruik van het Ethereum netwerk. Dit zagen we terug in de koers.