i2D
Image default
Vervoer en transport

Gekleurd elastiek

Wanneer u bijvoorbeeld een bepaald pakket wenst te versturen is het belangrijk om rekening te houden met de uitstraling waar het pakket in kwestie over beschikt. Heeft u bijvoorbeeld een eigen bedrijf en dient u regelmatig pakketten te versturen? In dat geval heeft u er misschien wel voor gekozen om dozen te laten maken met daarop bijvoorbeeld uw eigen logo. In deze situatie kan het interessant zijn om de doos te verzekeren door middel van een gekleurd elastiek. U kunt er uiteraard voor kiezen om gebruik te maken van de standaard bruine elastieken, maar we vertellen u niets nieuws wanneer we zeggen dat deze lang niet altijd even mooi ogen. Omwille van deze reden werd er enige tijd geleden voor gekozen om een gekleurd elastiek op de markt te brengen. Op deze manier kunt u, uw pakketjes wel gewoon op een mooie wijze extra afsluiten zodat opengaan tijdens het verzenden wordt voorkomen. Op vlak van gekleurde elastieken kunt u vandaag de dag een keuze maken uit een zeer uitgebreid aanbod aan mogelijkheden.

 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Een gekleurd elastiek kan tegenwoordig worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren. Buiten de standaard bruine elastieken zijn bijvoorbeeld vooral de witte exemplaren bijzonder populair. De witte elastieken zijn zo interessant omdat ze probleemloos bij alle verpakkingen kunnen worden toegepast wat ze erg neutraal maakt. Bent u toch eerder op zoek naar een andere kleur op vlak van elastiek? Geen probleem. Andere kleuren die vandaag de dag aangekocht kunnen worden zijn met name blauw, geel en groen.

 

Waarom gekleurd elastiek gebruiken?

Er zijn verschillende goede redenen aan te halen waarom het gebruik van een gekleurd elastiek wordt aangeraden. Zoals eerder reeds aangegeven is dit vooral aan te raden wanneer de verpakking van uw zending bijvoorbeeld over een uitgesproken kleur beschikt. Het is dan ook veel mooier om te kiezen voor een kwalitatieve elastiek in dezelfde kleur als de verpakking dan gebruikmaken van een standaard bruine elastiek. Wanneer uw klant het pakketje zal ontvangen zal het voor hem of haar dan ook meteen opvallen dat er extra zorg en aandacht is besteed aan de afwerking evenals de veiligheid van de zending.

 

Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u uw zendingen echt met de meeste zorg wenst uit te voeren is het kopen van één van de verschillende gekleurde elastieken op de markt absoluut een aanrader. Tot slot beschikken deze elastieken ook steevast over een erg stevige kwaliteit wat er voor zorgt dat uw zending er niet alleen op visueel vlak prima uitziet, maar ook op vlak van veiligheid wordt verbeterd.

https://www.drukwerkgroningen.nl/