i2D
Image default
Auto's en Motoren

Alles over de Renault Captur

De een noemt de Renault Captur een kleine SUV, een ander kiest de omschrijving compacte crossover. In elk geval heb je in de Renault Captur altijd een hogere zit, waardoor het overzicht op de weg altijd prima is. De Renault Captur occasions zijn ondertussen uitgegroeid tot zeer populaire auto’s voor mensen die een betrouwbare en veelzijdige tweedehandswagen zoeken.

Renault Captur occasions zijn zeer gewilde auto’s

Ondertussen staat de ontwikkeling van de Renault Captur niet stil. Dat is ook meteen goed nieuws voor die groep mensen die zoeken naar Renault Captur occasions, want als er meer nieuwe uitvoeringen verkocht worden, komen er vaak ook weer meer occasions op de markt. Want heb je eenmaal de voordelen van de Captur genoten dan blijf je in gewoon in dit type auto rijden. Wees er snel bij, want Renault Captur occasions zijn zoals gesteld gewild en vinden vaak snel weer een nieuwe eigenaar. Kijken we nog even naar de nieuwe Captur die pas over een aantal jaren als occasion op de markt zal komen, dan zien we een auto die vrijwel volledig gepersonaliseerd kan worden.

Keuzes te maken

Voor het exterieur heb je liefst negentig verschillende keuzes te maken, terwijl voor de binnenkant van de auto liefst achttien combinaties gekozen kunnen worden. Van bekleding tot het dashboard, alles is aan te passen. Mocht je er in slagen een gebruikte Renault Captur te vinden, kijk dan eens wat de opties zijn wat betreft pechhulp. Niet dat de Captur gevoeliger is voor pech, een gebruikte auto is dat uiteraard wel. Een abonnement afsluiten hoeft niet altijd meer als het om pechhulp gaat. Met RoadGuards bijvoorbeeld, heb je zonder abonnement binnen een half uur een monteur bij je auto. In dat geval betaal je gewoon voor de diensten die uitgevoerd worden. RoadGuards is een groep monteurs die je 24/7 willen helpen om problemen aan je auto op te lossen.