i2D
Image default
Wijn

Whiskey glazen top 3 om cadeau te geven.

U bent op zoek naar de perfecte whiskey glazen om cadeau te geven. Alleen waar kunt u het beste beginnen met zoeken? In de Whiskey Glazen Shop komt u het leukste aanbod in whiskey glazen tegen. Dankzij een breed aanbod in verschillende glazen zit er altijd wel iets leuks tussen. Alleen u bent zelf helemaal geen whisky drinker. Hoe weet u dan welk glas echt leuk is om cadeau te geven? Wij hebben speciaal voor jouw een top 3 gemaakt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is onze webshop bezoeken en een bestelling plaatsen.

Nr 3. Barline Whiskey Glazen € 17,90 voor 6.

Barline Whiskey Glazen zijn stoere kristallen whisky glazen met strakke lijnen. Kent u iemand die dol is op een moderne stijl? Of wilt u gewoon simpel en strak spelen? De Barline kan perfect zijn om cadeau te geven voor slechts € 17,90 per 6 glazen. Het glaswerk is in principe prima voor alle whiskey soorten. In het glas is voldoende ruimte voor de ontwikkeling van geuren en het is natuurlijk leuk om kristalglas cadeau te doen!

Nr 2. Sandra whiskey glazen € 17,99 voor 6.

De Sandra whiskey glazen hebben vooral een uniek uiterlijk. De glazen hebben een aparte vorm waardoor de neus meer de ruimte krijgt om de geuren te ruiken. U kunt zo beter verschillende soorten whiskey’s onderscheiden. Uiteraard is de Sandra van kristalglas gemaakt en is het een leuk cadeau om te geven.

Nr 1. A Quadro whiskey glazen € 26,95 voor 6.

Onze favoriet is de A Quadro whiskey glazen. Deze glazen zijn prachtig vormgegeven en hebben een twist in het glas. Wij geloven met recht dat u een uniek cadeau heeft om te geven. Nog leuker is dat de Quadro altijd als cadeauset gegeven wordt. U krijgt de glazen in een prachtige blauwe doos met fluwelen inleg. De glazen zijn iets duurder, maar echt de moeite waard voor een whiskey liefhebber!

http://www.whiskeyglazenshop.nl/