i2D
Image default
Zakelijk

Dozensluitmachine voor industrie

Dozensluitmachine

Een fabriek, productiebedrijf, verpakkingsbedrijf of webshop hebben steeds meer behoefte aan automatisering en vergemakkelijking van het proces dat nodig is voor vervoer. Er zijn tientallen machines hiervoor ontworpen om de tijd effectiever in te kunnen zetten. Dit scheelt mankracht en de kans om te groeien als bedrijf wordt groter.

Een van de machines die gemaakt is, is een dozensluitmachine. De naam zegt het al, het sluit dozen af. Veel producten worden verpakt en vervoerd in dozen. Hele grote en hele kleine dozen. Niet alleen productiebedrijven doen dit maar ook kleinere webshops en bedrijven. Of het nou gaat om kantoorartikelen, muismatten of snoepgoed. Dozen zijn licht, stevig en in veel gevallen ook steeds vaker recyclebaar. Voor alle bedrijven is een dozensluitmachine handig. Het enige wat het oplevert zijn positieve veranderingen. Er kan meer verwerkt worden in kortere tijd. Wie wil dat nou niet?

U als ondernemer kan een goede slag slaan om zo verdere groei ook aan te kunnen. Daarnaast zullen de werknemers meer plezier hebben in het werk. Het is een stuk plezieriger om met een machine alle orders en bestellingen te verwerken en een meer toezichthoudende functie te creëren dan aan de slag te gaan met een taperoller waar de scherpe randen niet meer scherp van zijn, tape aan elkaar vast plakt en er ook te veel tap gebruikt wordt. 

Een dozensluitmachine werkt efficiënt en snel. Het komt u, uw werknemers en uw onderneming ten goede wanneer u deze machine aanschaft. Het enige wat het kost is wat ruimte in het magazijn, de productiehal of garage. Een machine is al rendabel wanneer u 50 a 75 dozen per dag verwerkt. Voor de kleine ondernemer, mkb-er of Multinational. Het maakt niet uit. Voor ieder bedrijf komt het goed van pas. 

Tape voor dozensluitmachine

Uiteraard zal er wel tape aangeschaft dienen te worden om de dozen te kunnen sluiten met de machine. Er zijn tientallen verschillende soorten tape. De verschillen zitten hem in :

  • kleur
  • sterkte
  • afmetingen
  • materiaal
  • plak sterkte

Voor zware materialen is sterker tape nodig. Voor dozen van 25 cm bij 50 cm is ander tape handiger dan een doos van 200 cm bij 300 cm. Uiteraard staan bij goede bedrijven de adviseurs voor u klaar om het juiste tape aan te bevelen. 

 

 

 

 

 

 

 

http://vddriftverpakking.nl/verpakkingsmachines/dozensluitmachine/