i2D
Image default
Zakelijke dienstverlening

werkkleding bedrukken

Werkkleding of bedrijfskleding laten bedrukken voor uw personeel. Het zorgt er niet alleen voor dat uw personeel er netjes bij loopt, het zorgt ook voor een nette uitstraling en het zorgt daarnaast ook voor herkenbaarheid van uw bedrijf. Er zijn veel mogelijkheden voor uw bedrijfskleding.

Bedrukken of borduren?

 

Uw bedrijfskleding kan worden bedrukt of geborduurd. Dat hangt af van de wensen en gebruiken. Een logo kan bijvoorbeeld het beste worden geborduurd. Gaat het om een tekst zoals een bedrijf slogan of de naam van een bedrijf dan is het beter om te kiezen voor bedrukken. Aan de voorzijde op de linker borst helft wordt veel gekozen voor een logo. Deze kunt u zoals gezegd het beste laten borduren. In het midden aan de voorzijde of aan de achterzijde wordt veel al gekozen voor een slogan van het bedrijf. Deze kan het beste worden bedrukt.

 

Kleuren

 

Bij het bedrukken van werkkleding, bedrijfskleding is bij het bedrukken wel belangrijk hoeveel kleuren er worden gebruikt. Zo wel bij het bedrukken als borduren. De reden hiervan is dat het geavanceerder is voor de bedrukker. De kosten nemen hierdoor toe. Het is dus van belang om van te voren na te gaan hoeveel kleuren er gebruikt worden tijdens het bedrukken. Zo zorgt u ervoor dat de kosten voor het bedrukken binnen het budget blijven zonder in te boeken op de kwaliteit van uw bedrukken.

Maak reclame geborduurde of bedrukte bedrijfskleding

 

Nu de mogelijkheden inzichtelijk zijn is het de vraag, wat is het doel van het bedrukken. Bedrukken of borduren van werkkleding is een goede vorm van reclame. Het is hele milde vorm van reclame. Het komt wel over, maar kan niet worden beschouwd als een agressief middel. Reclame wordt in sommige vormen als storend ervaren. Bedrukken van werkkleding wekt een associatie op bij de ontvanger van de boodschap.

Bedrijfskleding horeca

 

Bij bedrijfskleding in de horeca is bedrukking zeer gebruikelijk. Bezoekers van een horeca gelegenheid verwachten dat personeel van een horecagelegenheid kleding dragen met de naam van het bedrijf. Voorzien van slogan en passend bij de horeca gelegenheid. Alleen managers zijn vaak niet voorzien van bedrijfskleding. De status die zij hebben opgebouwd binnen het bedrijf laat zien dat ze zonder bedrijfskleding door de klanten alom worden gerespecteerd.

http://www.shirtsenzo.nl/werkkleding/