i2D
Image default
Woningen

Vind je perfecte stapelbed met deze tips

De markt voor stapelbedden is groot, maar hoe vind je de aankoop die het beste bij je past. Om dit proces te vereenvoudigen beschrijven we vier tips.

De perfecte afmetingen

Afmetingen zijn een omtrek dat je perfect moet optekenen anders kun je terug naar de winkel om de retourgarantie te verzilveren. Berekenen eerst de omvang van de plek waar een stapelbed komt te staan voordat je nadenkt welke grootte je opschrijft voor het ledikant. Omdat je er ook nog langs gaat lopen om bijvoorbeeld de gordijnen open te doen of het dekbedovertrek recht leggen en dat wil je niet doen in een kromme houding.

Kwaliteit

Waarschijnlijk schaf je een stapelbed aan om er nog jaren van te genieten. Hierdoor vervallen de goedkope mogelijkheden doordat minder betalen sneller vervangen betekent. En daarnaast kent kwaliteit ook een betere uitstraling, denk hierbij aan het blijven zitten van de lak, uitstekende afwerking bij de hoeken en stevigheid. Door een item uit een hoger segment te selecteren, kies je eveneens voor meer rust. Het enige nadeel is dat het bedrag eerst een behoorlijke hap neemt uit je budget, maar dit vergoedt in de toekomst door het uitblijven van overige kosten en reparaties waarvoor je de boormachine weer uit de garage haalt.

Onderwerp

Waarschijnlijk wijzen de toekomstige bewoners van een stapelbed al het onderwerp aan waarin ze binnenkort graag slapen. Zoals met een boot, jungle, voetbal, of een brandweerthema. Natuurlijk zijn het goede suggesties voor deze leeftijdscategorie, maar ze worden ook ouder. Met andere woorden: een paar jaar later is er een nieuw thema en zul je op zoek gaan naar een nieuw stapelbed vanwege hun wensen.
Bovendien is een standaardpakket van elke tijdsperiode en bestaan er mogelijkheden om een stapelbed aan te kleden door bijvoorbeeld een schilderij op te hangen aan de muur. Je schept dus met je creativiteit een eigen setting.

Onderzoek

Tot slot zeggen we: er is geen winkel die je perfect begeleid om een stapelbed te kopen. Je beschikt echter wel over Google waardoor kansen ontstaan om een opties af te strepen, inzichten op te doen en de beste keuze te noteren overblijven.
Verder is de zoekmachine bedoelt om je te voorzien in een informatiebehoefte. Wacht daarom niet langer als je zit met een aantal vragen. Toets je gedachtes in en het algoritme toont op wat voor manieren je binnenkort een bestelling kan verwelkomen. Wil je inspiratie opdoen of weet je al goed wat je wilt? Dan is het een aanrader om een stapelbed van Emob aan te schaffen. Emob heeft een zeer uitgebreid aanbod voor kinderen en volwassenen. Deze stapelbedden zijn ook te krijgen voor 2 personen, maar ook 3 personen. De 3 persoons stapelbedden hebben of een bed als lade onderaan het bed, of hebben boven een eenpersoonsbed en onder een tweepersoonsbed. 

Stapelbed