i2D
Image default
Bedrijven

Ontdek het beste koelbedrijf van Nederland

Voor een professioneel koelbedrijf in Nederland, kunt u hiervoor terecht bij Koelhuis Dronten. Dit bedrijf biedt u de mogelijkheid om grote hoeveelheden producten gekoeld op te laten slaan. Hierbij kunt u denken aan verschillende producten, zoals groente en fruit, maar ook producten, zoals eieren en bloemen. Dit bedrijf beschikt over 84 koelcellen, die een totale capaciteit hebben van ongeveer 12 miljoen kilogram. Al meer dan 45 jaar is dit koelbedrijf in Nederland de plek waar u moet zijn om uw producten op een professionele manier gekoeld op te laten slaan. Ontdek vandaag nog of zij iets voor u kunnen betekenen!

Gasdichte cellen

Wanneer u gebruik maakt van de gekoelde cellen van dit bedrijf, dan maakt u gebruik van gasdichte cellen. Deze cellen beschikken daarnaast ook over een betrouwbaar meet- en regelsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de bewaar condities continu worden geperfectioneerd. Dit zorgt er ook voor dat er geen sprake is van kwaliteitsverlies. Daarnaast wordt er voor de gekoelde cellen ook gebruik gemaakt van zonnepanelen. Zo bent u ook nog eens bewust bezig met duurzaamheid en het milieu. Voor al uw gekoelde producten is dit bedrijf dus precies de plek waar u moet zijn. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en maak gebruik van een gekoelde opslag voor uw producten!

Bel voor meer informatie

Heeft u ook producten in een grote hoeveelheid die u nergens gekoeld kunt bewaren? Dan is dit koelbedrijf in Nederland de plek waar u moet zijn! Wanneer u vragen heeft over een van de diensten of gewoon benieuwd bent naar meer informatie, dan neemt u hiervoor gerust eens contact op met dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de diensten die zij aanbieden en voorzien u graag van meer informatie. Ontdek vandaag nog alle mogelijkheden die dit bedrijft biedt en ontdek zeker eens wat zij voor u kunnen betekenen door een afspraak te maken bij dit koelbedrijf in Nederland!