i2D
Image default
Winkelen

Tattoo kettingen online bestellen

Tattoo kettingen ook wel bekend als choker kettingen waren een van de hipste dingen uit de jaren 90 en zijn weer helemaal terug! Zoals je eigenlijk met alle modestromingen ziet komt iets altijd weer terug als het maar leuk genoeg is en zo ook tattoo kettingen. Een tattoo ketting heette vroege een choker ketting, het had de naam te danken aan dat het strak om de nek aansloot.

De naam tattoo ketting is ook van toepassing omdat het zo dicht op de huid zit. Deze kettingen zijn perfect te combineren met bijna elke outfit, of je nou netjes voor de dag moet komen of gewoon lekker alledaags. De naam choker ketting laat een beetje merken dat het niet comfortabel zou zitten maar dat is absoluut niet waar.

Comfort van een tattoo ketting

Tattoo kettingen zijn meestal gemaakt van een zachte stof of van een ander comfortabel materiaal waardoor ze heerlijk om de nek zitten. Door het zachte elastiek in de tattoo ketting kan je hem de hele dag heerlijk dragen en zal het nooit vervelend of irritant voelen. Over het algemeen is het zo dat iedereen dezelfde maat kan dragen zodat het niet nodig is dat er verschillende maten zijn. De omtrek van de nek is bij iedereen ongeveer hetzelfde.

Webshop

Alle choker/tattookettingen zijn heel eenvoudig te bestellen bij de webshop van www.tattookettingen.nl. Alle makkelijke en populaire betaal vormen zoals Paypal en Ideal zijn aanwezig en je kan zeer makkelijk het betaal proces doorlopen zodat je snel je ketting hebt. Ze hebben een razendsnelle verzendservice zodat je hem snel bij je in de bus hebt liggen en hem bij je outfit kunt voegen.

http://www.tattookettingen.nl