i2D
Image default
Meubels

Palletdeal Palletkussens

Jouw zelfgemaakte loungemeubel naar een hoger niveau tillen? Dan zijn comfortabele palletkussens een ware toevoeging. Onze palletkussen zijn in verschillende kleuren te krijgen. Ook hebben we verschillende formaten en designs. Knalgeel? Of juist een gedempte crèmekleur? Dat kunnen we helaas niet voor jou kiezen. We geven je wel graag een paar tips zodat jij gemakkelijker een keuze kan maken.

Online palletkussens kopen

Heb jij bloed, zweet en tranen in het bouwen van jouw eigen loungeset gestopt? Dan is het tijd om jouw palletkussens te kopen. Deze bestel je bij Palletdeal online. Je hebt ze dan razendsnel in huis.

Zelf opmeten

Wij hebben allerlei palletkussens in huis. Die hebben ook allerlei formaten. Om te weten te komen welk formaat palletkussens je moet hebben, moet je het jouw loungemeubel opmeten. Doe hiervoor het volgende

  • Meet de diepte op
  • Meet de breedte op
  • Reken uit hoeveel kussens je nodig hebt.

Schone loungekussens behouden

Jij wilt natuurlijk zo lekker lang van jouw palletkussens genieten. Allereerst raden we je aan om de kussens zo lang mogelijk opgeborgen te houden en pas tevoorschijn te halen als je ze daadwerkelijk gaat gebruiken. Daarnaast raden we jou aan om deze aan het eind van een zonnige dag in de tuin op te bergen. Doordat je ze opbergt, behouden ze hun kleur langer. Is er per ongeluk een vlek op een van de kussen terecht gekomen? Dep dan voorzicht met een wasmiddel op de vlek. Vergeet niet dat je nooit mag vegen! Is de hoes afritsbaar? Dan kun je hem in de wasmachine op 3- graden wassen. Houd natuurlijk wel het wasvoorschrift in de gaten.

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-kussens/