i2D
Image default
Woningen

Het bedrijf heeft gecertificeerde makelaars in dienst met jarenlange ervaring.

Het bedrijf opereert met succes. Ze treedt op als een toonaangevende specialist in luxe huurwoningen. Klanten laten zeer positieve recensies achter over het makelaarskantoor in kwestie, omdat ze er tevreden over zijn, zowel over de kwaliteit van de geleverde diensten als over de kosten.

De activiteit van dit bedrijf wordt bovendien sinds 1990 met veel succes uitgeoefend. Het werk van het bureau is van zeer hoge kwaliteit. Het was voor haar dat de oprichters van het bedrijf veel positieve feedback en echt respect van klanten kregen.

Het bedrijf heeft gecertificeerde makelaars in dienst met jarenlange ervaring, die alles weten van onroerend goed. Zij kunnen u helpen om een ​​appartement succesvol te verkopen, een oplossing te vinden voor de wensen van de klant en financiële mogelijkheden met betrekking tot de aankoop van onroerend goed.

Voordelen: hooggekwalificeerd personeel; ondersteuning bij het goedkeuren van een hypotheek; de transactie; bekwaam advies; ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van de benodigde papieren.

 

 

Appartement te huur

https://be.propenda.com/