i2D
Image default
Cadeau

Gepersonaliseerd cadeau voor de leerkracht

Overweeg jij om een gepersonaliseerd cadeau voor de leerkracht te kopen? Goed idee! Zo los je het jaarlijkse dilemma in één klap op. Ieder jaar sta je immers weer met de handen in het haar: je kinderen verlaten een groep en moeten afscheid nemen van de leerkracht. In dat geval wil je natuurlijk een passend cadeau geven. Door een cadeau te personaliseren kan jij de leerkracht een blijvende herinnering aan deze groep geven. Maar wat geef je dan? En welke tekst laat je graveren?

 

Kies voor een passend cadeau

 

Als je kinderen het volgende schooljaar andere leerkrachten krijgen, is het natuurlijk wel zo netjes om de oude leerkracht te bedanken. Met de ene leerkracht heb je een betere klik dan met de andere, maar een cadeau is natuurlijk snel gegeven. Maar waar kies je dan voor?

 

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelfgemaakte lekkernijen mee naar school te nemen, maar het is nog leuker om hem of haar een blijvende herinnering te schenken. Kies bijvoorbeeld voor een gegraveerd glas. De leerkracht zal immers in zijn vrije tijd ook wel eens genieten van een drankje en zo wordt hij bij iedere slok herinnerd aan deze geweldige tijd. Bovendien kan je jouw kind zelf een tekst voor op een gepersonaliseerd cadeau laten bedenken. Dat maakt het cadeau nog persoonlijker.

 

Grappige tekst of mooie boodschap

 

Het grootste voordeel van een gepersonaliseerd cadeau is dat je deze geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Of je nu kiest voor een mooi gegraveerd glas of een ander item, jij bepaalt wat voor boodschap hier op komt te staan. Met een grappige tekst of mooie boodschap geef jij de leerkracht een cadeau om nooit te vergeten. Het is natuurlijk nog leuker om je kinderen hierbij te betrekken. Zo krijg je vaak de leukste teksten te horen en die zijn natuurlijk geweldig om te gebruiken.

 

Gepersonaliseerd cadeau: kort maar krachtig

 

Bij het verzinnen van een persoonlijke tekst maken mensen het zichzelf vaak veel te moeilijk. Ze komen soms met hele lange zinnen en grote verhalen, terwijl dit helemaal niet nodig is. Met een kort, maar krachtige zin kan je al veel meer bereiken dan je denkt. ‘De beste leerkracht van…’ is al een geweldige tekst en kan de leerkracht een echte opsteker geven. Maak het jezelf niet te lastig. Met een gepersonaliseerd cadeau raak je zeker de juiste snaar.

 

Met de hele groep cadeau doen

 

Vaak hebben alle ouders het moeilijk om een geschikt cadeau voor de leerkracht te vinden. Bundel daarom de krachten (en het geld!) om een gepersonaliseerd cadeau te kopen. Zo voorkom je dat de leerkracht van iedereen prullaria ontvangt en krijgt deze zo iets waardoor hij aan de hele klas wordt herinnerd.

https://www.gegraveerdcadeau.nl/gepersonaliseerd-cadeau/